nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő

A Nagy Ő Bettije elárulta, hogyan érez Jákob Zoltán iránt

A műkörmösként dolgozó nő tiszta vizet öntött a pohárba.

Bár a Nagy Ő, Jákob Zoltán úgy döntött, hogy Hajnal Bettinával szeretne tovább ismerkedni a műsor végeztével, mégis egyedül utazott Dubajba, elmondása szerint egyebek mellett azért is, hogy tudjon merengeni kettőjük kapcsolatán. A játék nyertese a Kiskegyednek beszélt arról, hol tart most kettőjük kapcsolata, illetve Betti milyen érzéseket táplál a milliárdos üzletember iránt. 

„Tartjuk a kapcsolatot telefonon. Én folyamatosan dolgozom, reggeltől estig, napi 12 órát. Emiatt sem tudott még kibontakozni a kapcsolatunk. Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy 8 éves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk, és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. Neki ez a dubaji út most egy spontán utazás volt. Kivitelezhetetlen lett volna, hogy vele menjek, mert nekem a vendégeim hónapokkal előre be vannak írva a naptáramba” – idézi a Blikk Hajnal Bettinát, aki így folytatta a beszámolót.

Hajnal Betti

Hajnal Bettina (Fotó: TV2)

„Nem tudom, hogy érez irántam és el akar-e mélyülni ebben a kapcsolatban, vagy abbahagyjuk az ismerkedést is. Én várom a folytatást! Nekem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult” – nyilatkozta a nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top