nlc.hu
Sztárok
Jákob Zoltánnak gondolkodnia kell

Jákob Zoltán még nem biztos a kapcsolatában Bettivel: „Lesz egy újabb nagy beszélgetésünk”

Fokozza a kedélyeket.

Rendkívül lassan halad Jákob Zoltán és Hajnal Betti kapcsolata A Nagy Ő után. Magyarország 39. leggazdagabb embere a műsorban Bettinek adta az utolsó rózsát, ám kiderült, mivel hónapokkal ezelőtt forgatták az epizódokat, egészen idáig nem tudtak kibontakozni, mert féltek a lebukástól. 

Jákob Zoltán

Fotó: Trenka Attila

A friss gerlepár kapcsolata éppen csak most mélyülne el, ám egy csomó akadály eléjük gördül. „Nem kell ahhoz sok ész, hogy bárki rájöjjön, hogy egy kamerák előtt kötettett kapcsolat nem mélyülhet el teljesen, amíg minden pillanatunkat egy komplett stáb követi. A forgatás utolsó napjától pedig hosszú hónapok teltek el úgy, hogy nem, illetve csak nagyon kutyafuttában tudtunk találkozni, hiszen ha bárhol együtt láttak volna minket, oda lett volna a varázs. Ebből egyenesen következik, hogy nem utazgathattam Zolival, és az is, hogy alig pár napja kezdhettük el a valódi, kamerák nélküli ismerkedést. Fontos szakasz ez Zoli életében, ahogy az enyémben is, és ahhoz, hogy mindkettőnk számára kiderüljön, hogy van-e jövője ennek a kapcsolatnak, idő kell. Én pedig hagyok időt neki és magamnak is” – magyarázta Betti, amikor megkérdezték, pontosan mi van közte és a milliárdos között. 

Most Zolinak is neki szegezték a kérdést 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Az üzletember elárulta, természetesen jóban vannak Bettivel…

Viszont most azért jöttem el pár napra Dubajba egyedül, hogy tudjak merengeni a kettőnk kapcsolatáról… Miután visszatérek, lesz egy újabb nagy beszélgetésünk” – olvasható Zoli sztorijában.

Innentől már egyre kuszább a történetük, szóval alig várjuk, hogy kiderüljön, kialakul-e a nagy szerelem, vagy úgy végzik, ahogy a korábbi Nagy Ő-győztesek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top