nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán az ismerkedésről

Jákob Zoltán: „Nem baj, ha egy kapcsolat nem örökre szól”

Mint mondja, ha mégsem lesz ebből szerelem, akkor tovább keresgél.

Jákob Zoltán Hajnal Bettit választotta A Nagy Ő-ben, és bár kívülről rendkívül összeillő párost alkotnak, még mindig nem tudják egyértelműen kijelenteni, hogy összejöttek.

Jákob Zoltán

Fotó: Trenka Attila

Azt már hetekkel ezelőtt tudni lehetett, hogy az ismerkedésük a műsor végeztével kicsit megszakadt, hiszen míg nem került képernyőre A Nagy Ő, addig ők sem mutatkozhattak nyilvános helyen. Viszont, amint ez megtörtént, bele is vágtak abba, hogy jobban megismerjék egymást, ezt azonban nem könnyíti meg, hogy mindketten rengeteget dolgoznak.

„Nem kell ahhoz sok ész, hogy bárki rájöjjön, hogy egy kamerák előtt kötettett kapcsolat nem mélyülhet el teljesen, amíg minden pillanatunkat egy komplett stáb követi. A forgatás utolsó napjától pedig hosszú hónapok teltek el úgy, hogy nem, illetve csak nagyon kutyafuttában tudtunk találkozni, hiszen ha bárhol együtt láttak volna minket, odalett volna a varázs. Ebből egyenesen következik, hogy nem utazgathattam Zolival, és az is, hogy alig pár napja kezdhettük el a valódi, kamerák nélküli ismerkedést. Fontos szakasz ez Zoli életében, ahogy az enyémben is, és ahhoz, hogy mindkettőnk számára kiderüljön, hogy van-e jövője ennek a kapcsolatnak, idő kell. Én pedig hagyok időt neki és magamnak is” – reagálta pár napja Betti azokra a pletykákra, miszerint máris szakítottak.

Az üzletember szintén ezt erősítette meg Instagram-oldalán, ahol csak annyit írt, még vár rájuk egy nagy beszélgetés. A Best magazinnak bővebben is kifejtette, hogyan alakul a kapcsolatuk és mihez kezd, ha esetleg ebből a románcból mégsem lesz szerelem. 

 „Folytatódik az ismerkedésünk, randizgatunk, de még nem tudjunk, hogy egy pár vagyunk-e. Annak ellenére sem, hogy csomó olyan dolgot csinálunk, amit pároknak szokás… – fogalmazott Magyarország 39. leggazdagabb embere, majd hozzátette, jelenleg minden más nőt parkolópályára tett az életében, azonban, ha nem stabilizálódik a kapcsolatuk, keresgél tovább. – Nekem már az is öröm, ha elindul valakivel valami. Legyen az szerelem vagy barátság. Az sem baj, ha egy kapcsolat nem örökre szól. Már nem olyan vagyok, mint régen, hogy csak akkor ismerkedem valakivel, ha biztosra vehetem, hogy vele maradok életem végéig.

Zoli arról is szót ejtett, ugyan van két lánya, ha valóban belép az életébe a nagy Ő, nem zárkózik el attól, hogy háromszoros apuka legyen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top