nlc.hu
Sztárok

Nagy Ő Bettina megérkezése

Családostul érkezett a Nagy Ő egyik versenyzője Jákob Zolihoz

Már a kislányát is bemutatta a milliárdosnak.

Nem egyedül érkezett a Nagy Ő rezidenciájára Bettina: az okleveles műkörmös az egész családját magával hozta. Nemcsak a szüleit, hanem a 7 éves kislányát is bemutatta Jákob Zolinak.

Nagy Ő

Bettina egész családja bemutatkozott a Nagy Ő-nek – Forrás: TV2 / Nagy Ő – videó

„Azon gondolkozom, hogy vajon ő miért hozta el a szüleit és a kislányát. Csak nem be akar költözni mindenki?!” – ijedt meg a milliárdos, amikor meglátta, hogy az egész család felé tart.

Bettina édesapja ekkor a milliárdosra bízta a lányát: „Szeretném, ha ugyanannyi időt töltsetek együtt, ha létrejön ez a kapcsolat, mint én a feleségemmel, mert júniusban múlt 50 éve, hogy együtt vagyunk. Átadom a lányomat neked, hogy próbáljátok meg.”

Jákob Zoli a kamerák előtt bevallotta, hogy nagyon családcentrikus: „Ha megtalálom a párom, hosszú távon szeretnék vele lenni. Akár örökre. Az én szüleim is együtt voltak 40 évig. Nekem is ez a példaképem.”

Nagy Ő Bettina

Nagy Ő Bettina is Jákob Zoli szívére pályázik – Forrás: TV2 / Nagy Ő – videó

A Nagy Ő barátnőjelöltjéről kiderült, hogy már azóta szimpatikus neki Jákob Zoli, mióta jelen volt az egyik Crystal Nails-előadásán, és úgy éli meg az egész műsort, mint egy Disney-hercegnő: „Ez tényleg egy mesébe illő történet, hogy ott a szőke herceg, én pedig megjelenek, mint egy hercegnő és átélhetem vele a legszebb pillanataimat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top