nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán exe A Nagy Ő-ben

Jákob Zoltán egyik exbarátnője is bekerült A Nagy Ő műsorba: „Mintha ezt a lányt már láttam volna valahol, valamikor!”

Visszaköszönt a múlt.

Újra megnyitotta kapuit A Nagy Ő rezidenciája, ahol ezúttal Jákob Zoltán keresi szíve választottját. A párkereső reality-ben 17 hölgy szeretné meghódítani a milliárdost. A bemutatkozásoknál kiderült, hogy egyikük már kavart korábban a Nagy Ő-vel. Jákob Zoli hirtelen nem is tudta leplezni az érzéseit, amikor meglátta Varga Vivient.

Nagy Ő

Vivi és Jákob Zoli egykor már kavartak – Forrás: TV2 / Nagy Ő – videó

„Mintha ezt a lányt már láttam volna valahol, valamikor. Hűha!” – jegyezte meg a milliárdos, amikor megpillantotta a felé közeledő 24 éves ügyintézőt. 

„Nemrég fejeztem be az egyetemet. Műszaki menedzserként végeztem, mellette pedig egy autókölcsönző-cégnél dolgozom. Imádom az autókat, nagyon szeretek vezetni. Zolit már korábbról ismerem, hiszen másfél-két évvel ezelőtt találkoztunk és elkezdtük megismerni egymást. Azt remélem, hogy ezt egy újabb szintre tudjuk emelni vagy folytatni ott, ahol abbahagytuk. Szerintem, ami számára meggyőző lesz bennem, az egyrészt az intelligenciám, másrészt ahogyan beszélek, ahogyan viselkedek. Sose voltam egy hivalkodó típus, mindig szerényen viselkedtem és ezt próbálom is tartani” – árulta el magáról Vivi a kamerák előtt. 

„Megismersz még?” – kérdezte Jákobot, mire a milliárdos: „Sokat nem változtál. majd azt firtatta, hogy miért jött.

„Kíváncsi voltam, hogy mi miatt maradhatott abba a múltkor, és hátha tovább tudjuk folytatni, ha még mindig tetszem” – indokolta Vivi.

Nagy Ő Vivi

Bízik a folytatásban Nagy Ő Vivi – Forrás: TV2 / Nagy Ő – videó

„Kezdjük is el ezt a kalandot!” – reagált a Nagy Ő, aki a kamerák előtt még nosztalgiázott egy kicsit: „Viviennel kapcsolatban abszolút jó emlékek törtek fel bennem. Egy jó fej csajnak ismertem meg és rendkívül vicces.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top