nlc.hu
Sztárok

Házibuliztak a lányai Jákob Zoltán álomotthonában

Jákob Zoltán 1 milliárdos otthonában házibuliztak a lányai: „Biztos voltam benne, hogy nem lesz zűrzavar”

A Nagy Ő addig egy luxusszállodában éjszakázott.

Jákob Zoltán zokszó nélkül átadta fényűző otthonát a lányainak és barátaiknak, ugyanis házibulit tartottak nála. A milliárdos üzletember, hogy még véletlenül se zavarja a lakását elfoglaló fiatalokat, a törpe uszkárjával az egyik fővárosi luxusszálloda egyik lakosztályában éjszakázott – írja a Bors.

Jákob Zoli,

Jákob Zoltán a lakásában – Fotó: Sajtószoba

„A nagyobbik lányom már 17 éves. (…) Azt nem állítom, hogy csupa jó gondolat szaladt át az agyamon, amikor elém állt a házibuli ötletével, de gondolkodás nélkül igent mondtam. (…) Bízom a gyerekeimben és fontos számomra, hogy ezt érezzék is. Abban biztos voltam, hogy nem lesz nagy zűrzavar” – mondta a bulvárlapnak.

Elárulta, másnap minden pontosan ugyanolyan állapotban várta otthonában, mint ahogyan azt a kamaszlányaira hagyta. „A kis csapat bulizott és minden a legnagyobb rendben zajlott. A piakészletem is érintetlen maradt, legalábbis ránézésre biztosan” – jegyezte meg Jákob Zoltán.

A milliárdos üzletember, korábban elárulta, hogy a lányai nem szálltak el a pénz miatt, annak köszönhető, hogy amikor megszülettek, ő még csak kicsit volt gazdag, ezért a zsigereiben volt, hogy spórolni kell. Arról is mesélt akkor, hogy a lányait – akik bár megtehetnék, nem hordanak feltűnő és márkás ruhákat – projektszemléletű magániskolába küldte, hogy hasznos közgazdasági tudást szerezzenek a jövőre nézve, ugyanis nem fogja engedni, hogy a gyerekei ne dolgozzanak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top