Geszti Péter Oláh Ibolyáról: „Az egyik legnagyobb zenei tehetség, akivel valaha találkoztam”

S.D.V. | 2023. November 29.
A két énekes régóta ismeri egymást.

Az 1978. január 31-én született Oláh Ibolya akkor vált országosan ismertté, mikor bekerült a Megasztár legelső évadába. Szorgalom, fegyelmezettség és alázat – ezeket a jelzőket minden kollégája elmondja róla, legyen szó akármilyen műsorról vagy koncertről. De hogyan éli mostanában az életét az egykori megasztáros? Az Adom a napom házigazdája erre is kíváncsi.

„Mai vendégem esetében különösen örülök, hogy eljött. Személyes a viszonyunk. Igaz, nem találkozunk vagy beszélünk túl gyakran, de összeköt minket a dal, és mifelénk a dal szoros kötelék. Általa mindig lehet onnan folytatni, ahonnan abbahagytuk. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy az egyik legnagyobb zenei tehetség, akivel valaha találkoztam, torkában kincset őriz. Saját öntörvényűsége, a kötöttségekkel szembeni örök küzdelme azonban gyakran állította meg ezen a fegyelmet követelő pályán. Hogy ő boldog-e mostanában, és vannak-e újabb céljai, arra nagyon kíváncsi vagyok. Ahogy a napjára is. Szerencsénkre ő nekem adta, és nem futamodott meg az esti beszélgetéstől sem” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Geszti Péter és Oláh Ibolya még 2011-ben (Fotó: Nagy Zoltán)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Oláh Ibolya, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ezt olvastad már?

Így él most Oláh Ibolya

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version