nlc.hu
Sztárok
Oláh Ibolya élete

Így él most Oláh Ibolya

Az Adom a napom mai sztárja egy teljesen hétköznapi embernek gondolja magát.

Oláh Ibolya 2003-ban, a Megasztár alatt vált ismertté az ország számára. A mindig lázadó, aranytorkú énekesnő sosem szerepelt a bulvármagazinok címlapján, mindig visszafogott és szerény életet élt. A mai napját Geszti Péternek adta, hogy kivételesen megnézhessük, hogyan tölti a mindennapjait. Ibolya az élőben közvetített adásban elmondta például, hogy nem igazán szereti, ha felismerik az utcán, és kerüli a feltűnést. A telet is ezért kedveli, mert el lehet bújni. A tetoválásai viszont mindig lebuktatják. 

„Nagyon hétköznapi ember vagyok, talán túlságosan is. Szeretem az embereket, mindenféle típusukat, jól elvagyok velük. Szóval nem zavar, ha felismernek, csak nem vagyok az a típus, aki ezt keresi. Ha valaki felismer, kezet nyújtok neki” – mondta többek között a videóban az előadó. 

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya (Fotó: Schumy Csaba)

„A Megasztár után, konkrétan 2008 óta teljesen kivontam magamat a médiából. Tudatos döntést hoztam, tudom, ki vagyok és mit akarok. Nagyon-nagyon besokalltam. Tudtam, hogy én attól nem leszek jobb és nem leszek több, ha az újságok hülyeségeket írnak rólam, ha folyton rólam beszélnek. Azt gondolom, hogy alkotni és előadni dolgokat, valamint dolgozni csak úgy lehet, ha nem szerepelsz a médiában. A nagyon jó dolgok azonban akkor találnak meg, amikor teljes mértékben kivonod magadat ezekből a történetekből”nyilatkozta Oláh Ibolya idén márciusban, amikor újra feltűnt a képernyőn, méghozzá a Sztárban Sztár kilencedik évadában.

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Oláh Ibolya, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top