nlc.hu
Sztárok
Oláh Ibolya egy napja

Geszti Péter Oláh Ibolyáról: „Az egyik legnagyobb zenei tehetség, akivel valaha találkoztam”

A két énekes régóta ismeri egymást.

Az 1978. január 31-én született Oláh Ibolya akkor vált országosan ismertté, mikor bekerült a Megasztár legelső évadába. Szorgalom, fegyelmezettség és alázat – ezeket a jelzőket minden kollégája elmondja róla, legyen szó akármilyen műsorról vagy koncertről. De hogyan éli mostanában az életét az egykori megasztáros? Az Adom a napom házigazdája erre is kíváncsi.

„Mai vendégem esetében különösen örülök, hogy eljött. Személyes a viszonyunk. Igaz, nem találkozunk vagy beszélünk túl gyakran, de összeköt minket a dal, és mifelénk a dal szoros kötelék. Általa mindig lehet onnan folytatni, ahonnan abbahagytuk. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy az egyik legnagyobb zenei tehetség, akivel valaha találkoztam, torkában kincset őriz. Saját öntörvényűsége, a kötöttségekkel szembeni örök küzdelme azonban gyakran állította meg ezen a fegyelmet követelő pályán. Hogy ő boldog-e mostanában, és vannak-e újabb céljai, arra nagyon kíváncsi vagyok. Ahogy a napjára is. Szerencsénkre ő nekem adta, és nem futamodott meg az esti beszélgetéstől sem” – mondta az nlc-nek Geszti Péter.

Geszti Péter és Oláh Ibolya

Geszti Péter és Oláh Ibolya még 2011-ben (Fotó: Nagy Zoltán)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Oláh Ibolya, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ezt olvastad már?

Így él most Oláh Ibolya

Ez is érdekelhet Oláh Ibolya Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top