Őt szereti a 20 éves holland trónörökös Katalin Amalia hercegnő

Gloria | 2024. Január 06.
Ez a románc sem titok többé.

Idén lesz 11 éve, hogy trónra került a holland Vilmos Sándor király, akit egyszer majd legidősebb lánya, a 20 éves Katalin Amália követ a trónon.

A Privé című holland magazin számolt be arról, hogy  trónörököst Boris Saxe-Coburg-Gotha, más néven Turnovo hercege vette le a lábáról.

A holland Katalin Amália hercegnő és Vilmos Sándor király (fotó: Getty Images)

A 26 éves fiatalember szobrászként dolgozik, a London School of Fine Arts- ban tanult, és kicsit sem mellesleg II. Simeon néhai bolgár cár unokája. Ő maga már Spanyolországban született, de mivel édesapja 2015-ben elhunyt, édesanyja pedig 2022-ben újraházasodott, így Boris egy másik királyi családhoz kapcsolódott. Mostohaapja ugyanis Ghazi bin Muhammad herceg, aki II. Abdullah jordán király unokatestvére.

Hola! magazin szerint Borisban és Katalin Amáliában rengeteg közös van, és régóta ismerik egymást. Mindez nem meglepő, mivel a hercegnő nagyanyja Beatrix volt holland királynő remek kapcsolatban állt a fiú szüleivel. Boris apjának temetésén pedig részt vettek Katalin Amália szülei, a holland király és királyné.

A trónörököst és a herceget 2023 októberében látták kézen fogva Victoria von Hohenlohe-Langenburg esküvőjén.

Exit mobile version