Egyre mélyebb Kovács Patrícia és 15 évvel fiatalabb párja, Medveczky Balázs szerelme

F.C. | 2024. Január 18.
Több mint egy éve vannak együtt.

Egy tavaly májusi tandemugrás adta meg a kezdőlökést, hogy az akkor már több hónapja egymást szerető művészpár a nyilvánosság előtt is számot adjon kapcsolatáról. Az élet a Vígszínház színészeit igazolta: Kovács Patrícia és a nála 15 évvel fiatalabb Medveczky Balázs boldogabbak már nem is lehetnének egymás oldalán. Az új évet és szerelmüket Bécsben ünnepelték, kapcsolatuk pedig már egy éve töretlen – írja a Story magazin.

Medveczky Balázs az első férfi, akit Kovács Patrícia a válása óta felvállal a nyilvánosság előtt – Fotók: (b): Sajtóklub // (j): MTI/Bruzák Noémi

Nagyon mélyről és nagyon sok rossz után, nagyjából 2022 őszén vált a Patríciát jól ismerők előtt egyre egyértelműbbé, hogy a színésznő életében kezdenek végre újra a helyére rendeződni a dolgok. Szakmai sikerei addig is szép számmal adódtak, ám a magánéleti történések hatására megint áradt belőle az őt korábban is annyira jellemző derű.

A 45 éves színésznő életében a hetes szám mindig is vízválasztó jelentőséggel bírt. Ennyi évet élt együtt Anger Zsolttal, majd Gusztos Péterrel való házassága is 7 évig tartott. De 7 év telt el azóta is, hogy a nyilvánosság előtt ismét felvállaljon egy szerelmet.

Akik ismerik őket, azok szerint tökéletesen kiegészítik egymást. Medveczky Balázs az a típusú férfi, aki Kovács Patríciához való. A 30 éves színész olyan híres felmenőkkel büszkélkedhet, mint a Magyar Rádió gyermekkórusát alapító nagyszülei és méltán elismert karmester szülei. Ő maga táncolni és dobolni is tanult (16 éves korában hagyta ott a balettintézetet), és egyre nagyobb szenvedélye a művészetek mellett a gasztronómia.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban, amely ezen a héten dupla címlappal jelent meg!

 

Exit mobile version