nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia frizurái akkor és most

Rövid tüsiből szőke istennő: Kovács Patrícia legjobb frizurái az elmúlt 25 évből

A színésznő nemrégiben töltötte be a 45-öt, a korából azonban jó pár évet letagadhat. Mutatjuk, hogyan változott az évek során!
Kovács Patrícia

Kovács Patrícia nevét az ezredforduló környékén ismerte meg az ország. 1999 és 2003 között volt a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatója és ebben az időszakban kapta első filmszerepeit is: olyan alkotásokban tűnt fel akkoriban, mint a Csocsó, avagy éljen május elseje, illetve a Jadviga párnája, a nagy áttörést azonban a Szerelemtől sújtva című film hozta el a számára.

Bő két évtizede ott van a legfoglalkoztatottabb hazai színésznők között, az elmúlt években olyan produkciókban szerepelt, mint a Félvilág vagy a Szia, Életem! című filmek, illetve a tévé képernyőjén a Korhatáros szerelem, illetve a Mintaapák című sorozatok. 2021 óta a Vígszínház társulatának tagja, de más teátrumok színpadán is rendszeresen vendégeskedik. Mindemellett zsűrizett a Hungary’s Got Talentben és többször kipróbálta magát televíziós műsorvezetőként is.

A színésznő 2010 és 2017 között a korábbi politikus Gusztos Péter felesége volt, akitől egy lánya született. Nemrégiben derült ki, hogy jelenleg 15 évvel fiatalabb kollégájával, Medveczky Balázzsal alkot egy párt.

Kovács Patrícia május 11-én ünnepelte a 45. születésnapját, azonban jó pár évet letagadhat a korából. A régebbi és a friss fotóit látva meg kell állapítanunk: legtöbbet a frizurája változott az elmúlt mintegy negyed évszázadban. Nézzétek csak!

Kovács Patrícia
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top