nlc.hu
Sztárok

Mindent tudsz Kovács Patríciáról?

5 dolog, amit nem tudtál a 42 éves Kovács Patríciáról

Kovács Patrícia évtizedek óta foglalkoztatott színésznő, színházi, film- és sorozatszerepek is gyakran megtalálják. Te mennyi mindent tudsz róla?
Öt érdekesség Kovács Patríciáról

Kovács Patrícia ma is nagyon foglalkoztatott színésznő, aki nem fél kimondani, mit gondol, mindig kiáll véleménye mellett. Összegyűjtöttünk a Mintaapák sorozatból épp távozó színésznőről öt érdekes tudnivalót. 

1. Már az egyetem alatt is kapott filmszerepeket

Kovács Patrícia 1999 és 2003 között a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanult. Első filmes szerepe még 1996-ban volt a Raszputyin című filmben, majd egy évvel később az 1997-es Szórád-ház című négy részes sorozatban is szerepet kapott. Filmekben egyetemi évei alatt is szerepelt, feltűnt a Csocsó, avagy éljen május elseje filmben, a Jadviga párnájában.

2. Nem volt könnyű pályája elején

Kovács Patrícia korábban a NőComment! című műsorban arról mesélt kendőzetlenül, hogy amikor fiatal színésznő volt, egy idősebb, híres kolléganője nagyon megbántotta.

„Volt egy első jelmezes próba, és ebben én segédszínésznő voltam, statisztáltam. A főszínésznő megállította a jelmezes próbát, és azt mondta a rendezőnek: Zolikám, ugye, nem gondolod, hogy az utolsó statiszta jobban néz ki, mint én? És levetette rólam a ruhát, hogy ebben nem lehetek vele egy jelenetben. Utána azt éreztem, nekem már úgyis mindegy, itt a vége, ez halál megalázó, tök ciki” – mesélte a színésznő. 

3. Házassága tönkrement, de exférjével jóban maradtak

A 42 éves, elvált színésznő magánéletéről sok információt nem csepegtet, de annyi bizonyos, hogy férjétől, Gusztos Pétertől hét év házasság után vált el, és azóta is jó kapcsolatot ápolnak.

„Közel maradunk egymáshoz, mert összekapcsolnak minket a gyerekek, a kutyáink, a közösen létrehozott alapítvány, és természetesen az erős kötődés, ami eddig elhozott minket. (…) Az ár most elsodort minket egymás mellől, de a szeretetünk végtelen” – írta korábban a közösségi oldalán Kovács Patrícia.

4. Több színház tagja is volt

2003-tól 2007-ig az Egri Gárdonyi Géza Színház színésznője, 2009-től, két szezonon át a Vígszínház tagja volt. 2011-től szabadúszó 2017-ig. Szabadúszó évei alatt az Orlai Produkciós Iroda, valamint a Centrál Színház előadásaiban szerepelt, 2017-től az Orlai Produkciós Iroda társulatának tagja.

5. Dobó Katával nagyon jó barátnők

Korábbi interjújában Kovács Patrícia elárulta, hogy bár több produkcióban is együtt dolgoztak Dobó Katával, igazán a Korhatáros szerelem című sorozat forgatása alatt kerültek közel egymáshoz, azóta pedig barátságuk töretlen.

Olvass még többet Kovács Patríciáról:

(Nyitó kép: Kovács Patrícia/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top