nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia kiszáll a sorozatból

Kovács Patrícia is kiszáll a Mintaapákból

Erősen megfogyatkozott a Mintaapák szereplőgárdája, Szabó Kimmel Tamás után most Kovács Patrícia hagyta ott a sorozatot.

Kovács Patrícia a Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem vesz részt a Mintaapák folytatásában. A felmondás okairól nem írt a posztban, és egyelőre a kommentelők erre vonatkozó kérdéseire sem válaszolt. A sorozat alkotógárdájában történt változások miatt viszont többen is azt találgatják, hogy a színésznő szolidaritásból nem hosszabbított szerződést.

Vasárnapi hír, hogy az egyik főszereplő, Szabó Kimmel Tamás is távozik a Mintaapák stábjából. A hírek szerint a TV2-t is meglepetésként érte Szabó Kimmel távozása, mert előtte már egyeztetéseket folytattak vele a következő évadról. Három héttel korábban a sorozat egy másik főszereplőjét, Fenyő Ivánt is elvesztette, neki a TV2 mondta fel a szerződését, a szerepét Kamarás Iván vette át.

Kovács Patrícia is távozik a Mintaapák stábjából (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

Kovács Patrícia is távozik a Mintaapák stábjából (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

A Mintaapák egyre inkább elátkozott produkciónak tűnik: néhány héttel ezelőtt Gát György producerre, a Linda alkotójára bízták a showrunneri pozíciót, majd másfél héttel később ő is távozott.

Sorozathírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top