Sztárok

Kovács Patrícia: „Az első csókból tudni lehetett, hogy ő lesz a partnerem”

Három hónapon keresztül, napi 13 órában voltak összezárva és már az elején lehetett sejteni, hogy jó pár lesz Kovács Patríciából és Kovács Tamásból.

Sok az ágyjelenet, a csók és a humor, ezért fontos volt, hogy a Korhatáros szerelem két főszereplője között meglegyen az összhang. Kovács Patrícia elmondta, hogy általában az intim jelenetek nem tartoznak a színészet kellemes részéhez, ezúttal azonban sokat segített, hogy Kovács Tamás olyan laza. Erről a két színész beszélt a BEST magazinnak adott interjúban. 

Kovács Patrícia és Kovács Tamás szép pár, jól egymásra találtak a Korhatáros szerelem castingján

„Azt hiszem, mindenki meglepődött a castingon, hogy Tomival milyen jól működünk együtt, már az első csókból tudni lehetett, hogy ő lesz a partnerem, mert olyan könnyed volt és természetes” – mesélte Kovács Patrícia, a színész pedig azzal egészítette ki, hogy mindketten meglepődtek a bátorságán.

A közös munka igazolta a szereplőválogatást, és az is kiderült, hogy a két színész között nem csak az a bizonyos kémia van meg, de sok mindenben egyetértenek. Például, ami a nagy korkülönbséggel működő kapcsolatokat illeti. 

„Nekem soha nem voltak sztereotípiáim a korkülönbséggel kapcsolatban, elfogadó vagyok, és azt gondolom, hogyha egy kapcsolat működik, akkor nem számítanak az évek. A sorozat óta még inkább híve vagyok ennek, és remélem, a nézőket is sikerül meggyőznünk.”

Pont ugyanennyire határozott Kovács Tamás véleménye is. „Szerintem a szerelem az szerelem, nem kötöm életkorhoz. Akiket ismerek ekkora korkülönbséggel, maximális harmóniában élnek.”

Nem az intim jelenetek forgatását élvezete a legjobban Kovács Patrícia és Kovács Tamás a Korhatáros szerelem forgatásán
Fotó: Tv2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top