Így néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói

nlc | 2024. Január 21.
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Ricky Martin...csak néhány név a '90-es évekből, amiket hallva tiniként azonnal nagyobbat dobbant a szívünk. Így néznek ki most!

A ’90-es évek sok szempontból fantasztikus volt: a divat, a filmek, a zenék, na meg a szívtipró színészek szempontjából, akik remekül mutattak a vörös szőnyegen, na meg poszter formájában a szobáink falán. Igen, ők még a mai napig köztünk járnak, de azért szívesen visszagondolunk arra, amikor még tiniként rajongtunk értük. Így hát az alábbi galériában épp ezt tettük. Megnéztük, hogy festettek anno, rajongásunk csúcsán, és mi a helyzet velünk most. Pattanj fel velünk te is a nosztalgiavonatra, és jó nézelődést kívánunk!

Brad Pitt nlc

Brad Pitt esszenciálisan '90-es évek-szépfiú, akinek a kor is remekül áll. Ő tényleg olyan, mint a jó bor. (Fotók: Barry King/WireImage, Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Freddie Prinze Jr. nlc

Freddie Prinze Jr. A csaj nem jár egyedül, meg a Tudom, mit tettél tavaly nyáron idején minden tinilány szerelme volt, de ő azóta is csak Sarah Michelle Gellart szereti. Freddie tavaly karácsonyi romkommal jelentkezett a Netflixen Karácsony veled címmel. (Fotók: Jim Smeal/Ron Galella Collection, Charley Gallay/Getty Images for Netflix)

Keanu Reeves nlc

Keanu Reeves a '90-es években lefektette a sikeres színészkarrierje alapjait olyan filmekkel, mint a Mátrix vagy a Féktelenül, na meg a helyét is a szívünkben. Azóta mindkettő csak erősödött, amihez a John Wick-sorozat nagyban hozzájárult.(Fotók: Ralph Dominguez/MediaPunch, Nina Westervelt/Variety via Getty Images)

Paul Rudd nlc

Paul Rudd, az ember, aki sosem öregszik. Mondanunk kell még bármit is?! (Fotók: Barry King/WireImage, Cindy Ord/Getty Images)

George Clooney nlc

George Clooney volt AZ álompasi a '90-es években, ma már pedig silver foxként rajonganak érte a nők töretlenül. (Fotók: S. Granitz/WireImage, Dave Benett/WireImage)

Ryan Phillippe nlc

1999-ben az utolsó pillanatban érkezett a jópasi versenybe Ryan Phillippe a Kegyetlen játékokkal, ami valljuk be, erős kezdés volt. Azóta viszont sajnos inkább csak kisebb szerepei voltak. (Fotók: Kurt Krieger/Corbis ,Steve Granitz/FilmMagic)

Josh Hartnett nlc

Ryan Phillipe-hez hasonlóan Josh Hartnett is utolsó pillanatban csúszott be a '90-es évek szívtiprói közé, mégpedig az Öngyilkos szüzekkel. A 2000-es években stabilizálta a státuszát, azonban egy időre azután eltűnt. Az Oppenheimer viszont úgy néz ki, elhozta számára a nagy visszatérést. (Fotók: Ron Davis, Karwai Tang/WireImage)

NSync nlc

Ha '90-es évek, akkor nem maradhatnak ki a fiúbandák sem - ezúttal az NSYNC-re esett a választásunk, csak mert idén újra összeálltak Justin Timberlake-ék. (Fotók: Jeff Kravitz/FilmMagic, Kevin Mazur/Getty Images for MTV)

Leonardo DiCaprio nlc

Leonardo DiCaprio a '90-es években és most két teljesen különböző rajongótábort vonz, és mi mindkettőt megértjük. (Fotók: Barry King/WireImage, Frazer Harrison/Getty Images)

Brendan Fraser nlc

Brendan Fraser igazi nagyágyú volt a '90-es években, és szerencsére úgy néz ki, sikerült újra berobbannia: 2023-at rögtön egy Oscar-győzelemmel indította. (Fotók: Ron Galella/Ron Galella Collection, Theo Wargo/Getty Images for Tribeca Festival)

Johnny Depp nlc

Johnny Depp volt a szexi rosszfiú, akit imádtunk. Ma már sajnos csak rosszfiú, akit nehéz szeretni... (Fotók: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection, Daniele Venturelli/Getty Images for The Red Sea International Film Festival)

Ricky Martin nlc

Ricky Martin volt az éra latin szeretője, aki tavaly Pitbullal és Enrique Iglesiasszal turnéra indult, hogy megidézzék a korszakot. (Fotók: Kurt Krieger/Corbis, John Medina/Getty Images)

 

via

Exit mobile version