Felismered? Így fest ma Meredith Gray, azaz Ellen Pompeo

S.D.V. | 2024. Január 29.
Tizenkilenc évadon át játszotta ezt a szerepet, sokan ma is ezzel a karakterrel azonosítják.

Ellen Pompeo filmes színésznőként kezdte a karrierjét. Első komolyabb szerepe a Holdfényév című filmben volt Jake Gyllenhaal, Dustin Hoffmann és Susan Sarandon oldalán, mellyel nagyobb hírnévre tett szert. A nagy áttörést viszont a Grey’s Anatomy, azaz A Grace klinika hozta, mely 2005-ben indult hódító útjára. Ám hiába a világsiker, ha a filmes szerepek alábbhagytak. Míg Patrick Dempsey és Katherine Heigl rengeteg felkérést kapott, addig Pompeo nem, ami egy ideig ugyan rosszul érintette, végül megbékélt a helyzettel.

Ellen Pompeo (Fotó: Michael Desmond/Disney General Entertainment Content via Getty Images) ELLEN POMPEO

Boldog házasság, aztán jöttek a gyerekek

Chris Ivery zenei producerrel 2006. november 10-én jegyezték el egymást, majd 2007. november 9-én össze is házasodtak. Aztán jött a családalapítás: 2009. szeptember 15-én a színésznő életet adott az első gyermekének, egy kislánynak, aki a Stella Luna nevet kapta. 2014. október 2-án született meg a házaspár második gyermeke, akit béranya hozott a világra, és a Sienna May nevet kapta. Harmadik gyermekük is béranya által született, méghozzá 2016. december 29-én, és fiúként az Eli nevet kapta. Érdekesség, hogy a hivatalos Instagram-oldalán ezt írja magáról a bemutatkozásban: nem igazi orvos, és személyi asszisztens Stella Luna, Sienna May, és Eli Christopher számára, akik ugye a gyerekei.

A színésznő és férje két évvel ezelőtt:

Visszatérhet A Grace klinika 20. évadában?

Bár Ellen Pompeo elbúcsúzott a sorozat rajongóitól a 19. évad utolsó epizódja előtt, a hírek szerint a 20. évadban várhatóan legalább két epizódban szerepelni fog még. „Soha nem fogok igazán eltűnni, amíg a sorozat adásban van” – mondta korábban a Deadline-nak a sztár. Az új évad premierje 2024. március 14-én lesz – írja a Good Housekeeping.

Kávézáson kapták Los Angelesben

A színésznőt a minap fotózta le pár paparazzi, a róla készült friss képeken pedig először fel sem ismertük. Íme pár felvétel Ellen Pompeo múltjából, és jelenlegi megjelenéséről.

Ellen Pompeo (7)

A Grace klinika című tévésorozatból ismerhetjük, amelyben Dr. Meredith Grey-t, az egyik főszereplőt alakítja. (Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (6)

(Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (5)

A színésznő a férjével és a gyerekeivel 2016-ban. (Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (4)

2017-ben az InStyle díjátadó gálán. (Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (3)

2019-ben a vörös szőnyegen. (Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (9)

2023-ban. (Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (8)

Szintén tavaly. (Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (2)

Pár napja Los Angelesben az utcán, méghozzá hétköznapi viseltben. (Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (1)

(Fotó: Northfoto)

Ellen Pompeo (10)

(Fotó: Northfoto)

Exit mobile version