12 együtt töltött év után is randizgat egymással Rékasi Károly és Pikali Gerda

Á.K. | 2024. Február 04.
Rékasi Károly randalgásnak nevezi azokat az elcsent órákat, amiket kizárólag egymás társaságában, egymásra figyelve töltenek.

Őszinteség és mérhetetlen tisztaság. Ezekkel a szavakkal jellemezte Rékasi Károly a párját, Pikali Gerdát, hozzátéve, mennyire csodálatos ember, hiszen a balesete után tizenkét műtétet asszisztált végig mellette a kórházban. Ma már azt is el tudja fogadni, hogy egyes dolgokat ők ketten nem ugyanúgy látnak, de az őszinteség és a tiszta beszéd mindkettejük számára ugyanolyan fontos – derül ki a Blikknek adott interjúból.

Rékasi Károly és Pikali Gerda még 2022 végén (fotó: Profimédia)

A mai napig fontos, hogy minőségi időt töltsenek egymással, ami néha csak egy napközben összefutást jelent egy sétával a Duna partján. Órákon át tudnak beszélgetni, nem idegesítik egymást, egyszerűen csak örülnek egymás társaságának. Ha pedig több a szabadidejük, a családot is összeterelik.

A színész azt is elmondta, hogy Gerdának köszönhetően lett új hobbija, ugyanis tavaly azt kapta tőle ajándékba, hogy letehette a jogosítványt kisgéphajóra, emiatt családostul is gyakran pattannak hajóra azóta.

Gerdával már nehéz sorsú gyerekeket is elvittünk hajókázni, öröm volt látni a boldogságukat.

Rékasi Károly az interjúban azt is elmesélte, mennyire büszke a gyermekeire.

Exit mobile version