Ilyen kölyökképű volt Makranczi Zalán a karrierje kezdetén

nlc | 2024. Március 11.
Makranczi Zalán lehetett volna vízilabdás is, ehelyett egy elképesztően elfoglalt színész, mostanra pedig tévés személyiség is lett.

Tudtad, hogy Makranczi Zalán igazából az anyukájának köszönheti, hogy színész lett? Bizony, eredetileg úszónak, majd vízilabdásnak készült, aztán kiderült, hogy ha profi szinten űzné, heti 8 edzésre kell mennie. Ezek után édesanyja közölte, hogy ebből így nem lesz érettségi, így a medence helyett a színjátszó csoport színpadán kezdett érvényesülni. Mára több sorozat sztárja is volt, kilenc darabban játszik párhuzamosan, szinkronizál, és ismét sorozatfőszerepet vállalt: március 2-a óta A renitens című szériában látható az RTL-en.

Vérében van a szereplés, éppen ezért mondott igent tévés felkérésekre, többek között a Sztárban sztár zsűrizésére is.

„Amikor felhívtak telefonon, hogy rám gondoltak, legyek az egyik zsűritag, először nem hittem el. Tényleg én? Aztán gondolkodtam rajta, majd mondtam, hogy végül is huszonkét éve vagyok a szakmában, huszonkét éve vagyok színész, filmekben, sorozatban, kisszínházban, nagyszínházban, szegedi szabadtéri színpadon, 1300 ember előtt, 8000 ember előtt különböző arénákban… végül is, miért ne próbáljuk ki?”

nyilatkozta a színész, akit ma már saját jogán is ismer az ország.

Ironikus módon férfiakra ritkán használjuk ezt a szófordulatot, de Makranczi először Szinetár Dóra párjaként lett híres – annak ellenére, hogy már előtte is javában ívelt felfelé a karrierje.

Hogy hogyan alakult a pályafutása, azt az alábbi galériában megnézheted.

Makranczi Zalán 2008 nlc

Makranczi Zalán életének második filmje a Nyugalom volt 2008-ban, ennek a bemutatóján fotózták Udvaros Dorottyával. (Fotó: Gálos Mihály Samu/Fotocentral)

Makranczi Zalán 2011 nlc

2011-ben a Moliere: A fösvény című darabjában szerepelt a Nemzeti Színházban (Fotó: Rozmanitz Gábor/Fotocentral)

Makranczi Zalán 2014 nlc

Pontosan 20 évvel ezelőtt mutatta be az Operettszínház a Rómeó és Júlia című musicalt, melynek tiszteletére rendezett eseményen Makranczi Zalán és Szinetár Dóra először debütált szerelmespárként. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Makranczi Zalán 2014 2 nlc

Még ebben az évben, 2014-ben a páros A Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés című műsorban is megmérette magát. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Makranczi Zalán 2015 nlc

2015-ben többek között a Valamit valamiért – avagy Ki ölte meg Marylin Monroe-t? című előadásban játszott Makranczi. (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

Makranczi Zalán 2017 nlc

2017-ben a Hegedűs a háztetőn című musicalben Stohl András oldalán. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Makranczi Zalán 2019 nlc

Makranczi Zalánnak a sorozatok világa sem ismeretlen. 2019-ben például a Drága örökösökben láthattuk...azóta pedig egyre több és több tévés produkcióban tűnik fel. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Makranczi Zalán 2021 nlc

2021-ben a Mintaapák 2. évadában váltotta Klem Viktort. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

Makranczi Zalán 2022 nlc

2022-ben a Sztárban sztár zsűritagja lett. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

Makranczi Zalán 2024 nlc

Idén újabb sorozatban láthatjuk: A renitensben a kissé karót nyelt nyomozót alakítja, akinek meg kell tanulnia együtt dolgozni Gáspár Kata karakterével. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Exit mobile version