nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra ritkán dolgozik együtt a férjével

Szinetár Dóra: „Az elmúlt időszak bebizonyította, milyen erős a szerelmünk”

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán ritkán dolgoznak együtt a színházban, de ennek ésszerű oka van.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán remek párost alkot, nyilván ezerszer szóba került már, hogy miért nem dolgoznak együtt többet a színháznak. A színésznő a BEST magazinnak elmondta, ennek egészen egyszerű oka van. 

„Ritkán mondunk ilyesmire igent. Ennek van egy nagyon egyszerű oka. Amíg az egyikünk játszik a színházban, a másikunk van otthon a gyerekekkel. Ha csak megoldható, szeretünk mi velük lenni” – kezdte Szinetár Dóra, aki férjével együtt most mégis igent mondott egy színdarabra. Elárulta, szeret együtt dolgozni Makranczi Zalánnal, mert biztonságban érzi magát vele a színpadon. 

A hetilap arra is kitért, hogy az elmúlt másfél évben a megszokottnál is többet voltak együtt, főleg azért, mert zárva voltak a színházak. „Azt hiszem, az elmúlt időszak bebizonyította, milyen erős a szerelmünk. Nagy visszaigazolás volt ez számunkra, mert kiderült, milyen jól működünk együtt akkor is, ha a nap 24 órájában össze vagyunk zárva. Persze a legkisebb gyerekünk figyelmét emberpróbáló feladat volt egész nap lekötni, hiszen nem vihettük bölcsibe. Reggel felébredt, és onnantól teljes energiával pörgött. Ugyanakkor nagy ajándék, hogy Benji életének ebben a szakaszában ennyi időt vele tölthettünk” – mondta a színésznő.

A mától csütörtökönként megjelenő BEST-ben még több részletet olvashatsz: 

best 10.07

BEST magazin

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top