nlc.hu
TV-sztárok

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán házassági évfordulója

Szinetár Dóráék házassági évfordulót ünnepelnek: „A mi szövetségünk megdönthetetlen”

Hat évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent Szinetár Dóra és Makranczi Zalán.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kapcsolata irigylésre méltó: a képeikről sugárzik, hogy mennyire boldogok együtt és mindig tudnak időt szakítani arra, hogy egy kicsit kettesben legyenek. A Mintaapák színésze nemrég ünnepelte a születésnapját, ezt pedig összekötötték a házassági évfordulójukkal és elmentek a Balatonra vitorlázni.

„Ma 6 éve mondtuk azt a Pálos rendi Sziklakápolnában a Jóisten színe előtt, ahogy még soha előtte, hogy bárhogy is lesz, mi együtt fogjuk leélni az életünket. Azóta történt nagyon sok jó, talán néha egy kis rossz is, de együtt az sem tűnt olyan vészesnek. És én 6 év után még sokkal erősebben érzem, és tudom, hogy a mi szövetségünk megdönthetetlen. Kérem a Jóistent, hogy adjon nekünk még nagyon sokszor 6 évet együtt ebben a csodálatos szerelemben. Isten Éltessen Kedvesem! Itt is…” – írja közösségi oldalán Szinetár Dóra, aki egy következő képen azt is hozzátette, hogy a vitorlázást a szüleitől kapta a férje a születésnapja alkalmából. 

Így ünnepelnek a sztárok: 

makranczi zalán szinetár dóra

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán boldogsága (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top