nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla és Gömöri András Máté ünnepeltek

Elárasztották jókívánságokkal Gömöri András Mátét és Polyák Lillát

Annak idején Polyák Lilla és Gömöri András Máté titokban házasodtak össze, most azonban mindenkivel megosztották az örömüket.

Éppen három évvel ezelőtt, egy meglehetősen tömör Facebook bejegyzésben tudatta Gömöri András Máté, hogy feleségül vette Polyák Lillát

Gömöri András Máté ezzel a fotóval jelentette be, hogy összeházasodtak Polyák Lillával

Gömöri András Máté ezzel a fotóval jelentette be, hogy összeházasodtak Polyák Lillával

Nem túl terjengősen, hashtag-ekben fogalmazta meg, hogy titkos esküvőjük után máris nászútra mentek, és azóta minden évben megünneplik az évfordulójukat. 

“Olyan erős kapcsolat lett kettőnk között, hogy – és tudom, hogy ez nyálasan hangzik – úgy éreztük, hogy ez az égben köttetett. Éreztük, hogy van köztünk egy olyan erős kapocs, amit nem tudunk figyelmen kívül hagyni. Hálistennek nem is kellett. Tudtuk, hogy szürreális az, ami köztünk van: neki már volt két fia, van közöttünk egy korkülönbség, mindezek ellenére mégis azt mondta nekem, hogy ez csodálatos, és ha csak egy ideig tart, akkor is vágjunk bele, éljük meg és éljünk a mának. Én már akkor tudtam, hogy ezt nem akarom elengedni. Az idő minket igazolt. Megkértem a kezét, ő pedig igent mondott. Volt egy csodálatos esküvőnk, és azóta is nagyon boldogok vagyunk” – mesélte az nlc-nek adott interjúban a színész, aki minden alkalmat megragad egy kis romantikázásra. Ezúttal a házassági évfordulót azon a helyen ünnepelte a pár, ahol Máté annak idején megkérte a színésznő kezét.

“4 éve áprilisban a lillafüredi csónakázótavon akartam megkérni Lilla kezét, de nem volt még nyitva a csónakkölcsönző. Úgyhogy ma a 3. házassági évfordulónkon elhoztam végre csónakázni. Aztán megkerestük azt a helyet, a vízesés alatt, ahol végül megkérdeztem tőle, hogy: “Leszünk boldogok egy életen át?” Ott pedig elkapott minket a jégesős vihar. Gyönyörű nap volt” – írta a színész a képek mellé, és miután megosztotta az örömüket, elárasztották őket jókívánságokkal.

Házassági évforduló:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top