Sztárok

Régi és új képek bizonyítják: 25 éve boldog Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

A cikk apropóját Pierce Borsnan és Keely Shaye Smith házassági évfordulója adta, bár igazából indok nélkül is öröm nézegetni ezeket a fotókat. Nem véletlen, hogy tőlük kérdezik a legtöbben: mi a boldog házasság receptje?

Ha pusztán a számokat nézzük, akkor is szép teljesítmény a 25 együtt töltött év, és ahogy mondani szokták, Hollywoodban minden év legalább duplán számít. Pierce Brosnan és Keelys Shaye Smith a héten ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, és ahogy megszokhattuk tőlük, ezúttal is egy kis szerelmi vallomással emlékeztek meg erről a közösségi oldalukon. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Anniversary to my one true love @piercebrosnanofficial 🥂

Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan) által megosztott bejegyzés,

Két évvel ezelőtt, amikor az E-Baldi éttermi ebédjük után fotósok és videósok rontottak a párra, megkérdezték tőlük, mi a hosszú házasság titka. Pierce Brosnan meglepő módon még válaszolt is a kérdésre: „Csak szeressétek egymást!”

A kép 2002-ben készült, a Die Another Day című James Bond film londoni bemutatóján, ahol Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith boldogan csókolóztak a fotósok előtt is (Fotó: Michael Crabtree/Getty Images)

Keely eleinte még félénken sétált Brosnan mellett a vörös szőnyegen, és zavarban volt a fotósoktól, de ez hamar elmúlt. Pedig volt időszak, amikor a súlya miatt rengeteget cikizték, sok megjegyzést tettek rá akkor.

Régi képekből nincs hiány: 

 

Megnézem
Összes kép (28)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top