Sztárok

A boldog házasság titka? Pierce Brosnanéknál kell érdeklődni

Ha van hollywoodi házasság, ami valószínűleg tényleg az égben köttetett, az Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith frigye. A színész és felesége éppen tizenöt éve mondták ki az igent.

Egy tizenöt éve tartó boldog házasság bárhol, bárkitől irigylésre méltó teljesítmény, a sztárvilágban meg aztán pláne. A recept mindenesetre egy világhírű színész (és festő), Pierce Brosnan és felesége, az újságíró Keely Shaye Smith kezében biztosan ott van, ők ugyanis jó 22 éve élnek együtt boldogan, és a mai napon már annak is 15 esztendeje, hogy egybekeltek. Mit csinálnak vajon olyan jól még nagy nyilvánosság előtt is, ami a többségnek médiafigyelem nélkül sem megy? Íme pár dolog, amiben egészen biztosan erősek.

1995-ben Sydney-ben
1995-ben Sydney-ben

Megfontoltság

Pierce Brosnan 1991 decemberében szörnyű tragédiát élt át, amikor első felesége, a mindössze 43 éves Cassandra Harris elhunyt petefészekrákban. A színész nem is sietett új párt keresni magának: Keely Shaye Smithszel csak három évvel később, 1994-ben találkoztak Mexikóban. A jövőjük őt igazolta, mert ha nem hagyott volna magának elég időt a veszteség feldolgozására, vagy nem vár ki egy olyan partnert, akivel újra tud kezdeni mindent, valószínűleg nem lett volna ilyen tartós a kapcsolatuk. 

Cassandra Harris-szel 1984-ben
Cassandra Harrisszel 1984-ben

Bátorság

A pár persze áteshetett volna a ló túloldalára is, és elóvatoskodhatta volna a viszonyt, de a megfontoltság mellett a bátorság sem hiányzott belőlük. Kapcsolatukat 1997-ben első gyermekük születésével pecsételték meg, aztán négy évvel később világra jött második fiuk, és össze is házasodtak. Ma már Brosnannek nincs is nagyon oka kételkedni, hogy az újrakezdés tökéletesen sikerült, és Smithnek sem lehetnek kétségei afelől, hogy nála jobbat nem is remélhetett volna a férje.

A boldog házasság titka? Pierce Brosnanéknál kell érdeklődni
Kisfiukkal, Dylannel 1999-ben

Arányérzék

Smith és Brosnan még egy másik kor szülöttei, úgyhogy meglepő is lett volna, ha a fiatalabb celebek némelyikéhez hasonlóan mondjuk katedrálisban, több ezres közönség előtt tartják a fiaik keresztelőjét, miközben gyémántberakásos cumikkal halmozzák el őket, és az egész család meztelenül pózol egy neves magazin címlapján, de ők a saját korosztályukhoz képest is visszafogottak. Ugyanakkor zárkózottnak sem lehet nevezni őket, mert nem is titkolnak semmi olyat magukkal és a családjukkal kapcsolatban, amit mások is nyugodtan tudhatnak.

A boldog házasság titka? Pierce Brosnanéknál kell érdeklődni

Első házasságából született fiával, Seannel és Dylannel

Figyelem

Na persze úgy könnyű is a helyén kezelni a külvilágot, hogy amikor nincs rá okuk, a létezésével sem foglalkoznak. Érdemes megnézni a róluk készült lesifotókat: százból kilencvenkilencszer láthatóan annyira el vannak foglalva egymással, hogy akár karnyújtási távolságból is kattogtathatnának rájuk vakuval, azt sem vennék észre. Erősen törnünk kéne a fejünket, hogy mondani tudjunk még egy párt, akiket Pierce Brosnanékhoz hasonlóan ennyire érdekel és leköt még húsz év után is a másik.

A boldog házasság titka? Pierce Brosnanéknál kell érdeklődni

Elfogadás

Az egykor még klipekben is modellkedő Keelynek időről időre a szemére vetik, hogy két gyerek után, 52 éves korára jó pár kiló felszaladt rá. A vitát a végtelenségig lehetne nyújtani, csak az a helyzet, hogy teljesen fölösleges, mert pont azt a két embert nem érdekli egyáltalán a dolog, akik egyedül érintettek benne: Smith önmagát, Brosnan pedig Smitht fogadja el így. A pletykák szerint a színész még meg is fenyegette a feleségét, hogy elhagyja, ha zsírleszívásra vetemedik, de szerintünk az sem kizárt, hogy a szerelemtől különösebben észre sem veszi a változást.

A boldog házasság titka? Pierce Brosnanéknál kell érdeklődni

Bókok

Bókolni is sokféleképpen lehet az üres sablondicséretek pufogtatásától a visszataszító hízelgésig, de Brosnanéknál ez is úgy működik, ahogy kell. Legalábbis nehéz elképzelni, hogy létezik nő, aki ne olvadna el, ha olyan szép és egyszerű, őszinte dolgokat hallana magáról, amilyeneket a színész mondott Keelyről tavaly márciusban: “Imádom, hogy mennyire tele van élettel, és milyen szenvedélyes. Olyan erő lakozik benne, ami nélkül élni sem tudnék. Amikor rám néz, egészen elgyengülök.” Vagy férfi, aki ne lenne oda, ha apák napján úgy köszöntenék, mint Smith Brosnant: “Szerető szíved és csodálatos lelked ajándék mindannyiunknak.”

A boldog házasság titka? Pierce Brosnanéknál kell érdeklődni

Gesztusok

Biztos van, aki többre tartja, ha a partnere egy nagy piros szívvel és az ő monogramjával díszített pólóban strandol vele (igen, célozgatunk), de a többségnél valószínűleg azért Pierce Brosnan nyerne (méghozzá megérdemelten), aki inkább csak időről időre megoszt az Instagramján egy közös fotót valami olyan egyszerű kommentárral, hogy “Szerelmem”, vagy hogy “Még mindig ő az igazi”.

My love ….

A photo posted by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Aztán pedig természetesen a válasz sem marad el Keelytől – hát kell ennél több?

Still the one xx

A photo posted by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top