Sztárok

21 éve ilyen szerelmes a feleségébe Pierce Brosnan

Ha a világ igazságos lenne, akkor mindenkinek járna egy olyan szerető pár, mint amilyen Pierce Brosnan. A James Bond-filmek sztárjáról és feleségéről legutóbb éppen egy párizsi családi kiruccanáson készültek romantikus képek.

Keely Shaye Smith már több mint 21 éve ismeri Pierce Brosnant, de ez a fotókon egyáltalán nem látszik. A színész a párizsi hotelszobájuk erkélyén készített magáról és a feleségéről szerelmes szelfiket. A 62 éves James Bond-sztárt sokkal jobban lekötötte a felesége, mint a Le Meurice hotelből nyíló lenyűgöző kilátás a Tuileriák kertjére és a Louvre épületére.

21 éve ilyen szerelmes a feleségébe Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a fiuk, Dylan miatt utaztak a feleségével Franciaországba, mivel a fiuk egyre sikeresebb modellként. A feltűnően magas gyereket ugyan sokszor megszólták, az iskolában cikizték a méretei miatt, de szerencsére Dylant a szülei arra nevelték, hogy legyen büszke arra, ha bármiben különleges. Brosnan pedig örömmel tette közzé a gyerekéről a képeket.

Dylan Brosnan in Paris walking the runway for Saint Laurent

A photo posted by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Persze nemcsak őt fotózta, hanem a feleségét is, Pierce Brosnan ugyanis odavan Keelyért, és ezt mindenhogy kifejezi. A divatbemutatón alig engedték el egymás kezét, és feltűnően jó hangulatban távoztak a partiról. “Úgy súgtak-búgtak, mint a titkolózó gyerekek, nem tudom, mit mondhattak egymásnak” – mondta az egyik vendég a Daily Mailnek.

Brosnan hol a fiát, hol a feleségét fotózta, hol pedig küzös képeket készített Keelyvel
Brosnan hol a fiát, hol a feleségét fotózta, hol pedig közös képeket készített Keelyvel

 A bemutatón készült képeken az is jól látszik, hogy az 52 éves Keely remekül érzi magát, pont úgy, ahogyan egy nő, akit ennyire szeretnek.

Brosnan odavan a felesége plusz kilóiért.
Brosnan odavan a felesége pluszkilóiért. “Igaz, hogy azért tetszettem meg neki, ahogyan kinézek, de azért szerelmes belém, aki vagyok” – mondta egyszer Keely

Brosnan és a felesége 21 évvel ezelőtt egy interjú során találkoztak Mexikóban. A színész három évvel korábban vesztette el az első feleségét, és az akkor újságíróként dolgozó Keely nem is remélte, hogy Brosnan felfigyel rá. Néhány évvel később már két gyerekükkel együtt éltek, és 2001-ben mesés esküvőn fogadtak örök hűséget.

Azt, hogy a 21 éve kezdődött szerelem milyen tartós, lerí a most készült fotókról is, ha a galériára kattintasz, megnézheted te is:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top