Sztárok

Hétköznapi nők szívtiprók oldalán

Híres, gazdag igazi szívtipró férfi sétál az utcán, nők milliói hevernek a lábai előtt. Ám az oldalán nem valamilyen szépségkirálynő vagy topmodell tipeg, hanem egyszerű, hétköznapi asszony, olyan, aki bármelyikünk lehetne. Az elmúlt esztendőkben számos híres férfi választott hús-vér nőt maga mellé.

Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness
A negyvenkét esztendős Hugh Jackmant a világ legjobb pasijának is választották. Az ausztrál sármőrrel sokan szeretnének együtt dolgozni, hogy ha csak egy forgatás erejéig, de közel kerülhessenek hozzá. Jackman pontosan tudja, hogy  milyen hatással van a nőkre, bármelyik fiatal bombázót megkaphatná, de ezt nem használja ki. Tizennégy éve hűséges társa Deborra Lee-Furnesnek, aki tizenhárom évvel idősebb nála. A pár két gyermeket fogadott örökbe, hiszen az asszonynak nem lehetett kisbabája. Jackman minden nehézség ellenére meg nem csalná imádott feleségét, akivel egy forgatáson szerettek egymásba.

Hétköznapi nők szívtiprók oldalán

 

Pierce Brosnan – Keeley Shaye Smith
Pierce Brosnan özvegyként ismerte meg Keeley Shaye Smith-t. A bájos, hosszú, fekete hajú nő riporterként dolgozott és egy interjút készített a világsztárral. A beszélgetésből aztán szó szerint mélyinterjú lett, hiszen egymásba szerettek. Azóta összeházasodtak és megszületett közös kisfiuk is. A hajdani szívtipró James Bondot az sem zavarja, hogy felesége az elmúlt esztendőkben elhagyta magát, és sok kilót felszedett magára.  Pierce azt mondta, hogy egyszerűen szerelmes felesége hurkáiba.

Hétköznapi nők szívtiprók oldalán

Roger Federer- Mirka
Roger Federer körülrajongott szívtipró, nők milliói sikítanak a gyönyörtől, ha meglátják adogatás közben. A teniszező azonban megannyi sporttársához hasonlóan nem egy szilikonmellű babát választott maga mellé társul, hanem egy hétköznapi, bájos asszonyt. Federert nem érdekli, hogy felesége, a 2002-ben visszavonult teniszezőnő, Mirka Vavrinec súlyfelesleggel küzd, és nem tökéletes a teste vagy az arca, így szereti a nőt, aki ikerkislányokkal is megajándékozta egy esztendővel ezelőtt. “Számomra a feleségem a legtökéletesebb nő a világon. Büszke vagyok rá. Mirka jobb emberré tett engem” – így hangzott Federer szerelmi vallomása.

Hétköznapi nők szívtiprók oldalán

Hugh Laurie -Jo Green
Hugh Laurie huszonegy éve mondta ki az igent feleségének, Jónak, kapcsolatukból három gyerek született. Az, hogy a külvilág számára ideálisnak tetsző házassággal baj van, a közelmúltban derült ki. Az amerikai National Enquirer nevű bulvárlap ugyanis megszellőztette, hogy Laurie folyamatosan félrelép, állítólag a Dr. House című sorozat összes fiatal szépségével viszonya volt. Egyik névtelenül nyilatkozó kollégája szerint Laurie „szexbeteg, és a félrelépésekkel kezeli a depresszióját. A világsztár ugyanakkor azt nyilatkozta, lehet, hogy követ el hibákat és olykor tényleg félrelép, de ettől még esze ágában sincs elválni az asszonytól, aki akkor is szerette amikor még egy senki volt…

forrás: picsdigger.com
forrás: picsdigger.com

Antonio Banderas – Melanie Griffith
Melanie Griffith harmadik férjével, az akkor még csak Hollywood kapuit döngető spanyol filmsztárral Antonio Banderas-szal a Hárman párban című vígjáték forgatása során ismerkedett meg. Azóta, minden rossz hír ellenére boldogan élnek véd és dac szövetségükben. Az isteni spanyol bika – ahogyan a világ emlegeti, bármelyik nőt megkaphatná, de ő hűségesen kitart depressziós, súlyos drogfüggő felesége mellett, aki napjainkban már csak haloványan emlékeztet arra a szépségre, aki egykoron volt.

Hétköznapi nők szívtiprók oldalán

 

 

Patrick Dempsey anyja barátnőjét vette el
A Grace klinika sármos dokija, Patrick Dempsey a modern kor egyik legfelkapottabb színésze. Dempsey ma egy csinos sminkessel él házasságban, de elsőre egy nálánál jóval idősebb asszonyt választott aki… nos, aki az anyja legjobb barátnője volt. Az asszony, Rocky Parker  37 évvel volt idősebb Dempseynél, aki hét évig volt a férje. 

Első feleségével, forrás: letsbuyit.com
Első feleségével, forrás: letsbuyit.co
Hétköznapi nők szívtiprók oldalán

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top