Sztárok

Pierce Brosnan családját kritizálják, pedig csak átlagosak

Túl öreges, túl kövér és túl magas – röviden összefoglaltuk, milyen kritkák érték már Pierce Brosnant és a családját az elmúlt években. Pedig egyszerűen csak átlagosak.

Sokszor hallani, hogy a túlretusált képek, a megcsinált sztárok unalmasak, manipulatív így bemutatni a valóságot, erre ha van valaki, akiben semmi mű nincs, akkor jöhetnek a kritikák. Pierce Brosnan családtagjai gyakran kerülnek azért a középpontba, mert nem reklámszerűen “megcsináltak”. 

A legfrissebb fotó a családról
A legfrissebb fotó a családról

A 62 éves színész már megszokta, hogy hol a “Pierce Brosnan ennyi idősen is jóképű“, hol éppen a “hogy hagyhatja el ennyire magát a sztár” szöveget olvashatja magáról a interneten. Legutóbb éppen a túlságosan is nagypapás külseje miatt kapott hideget-meleget, de ez már nem érdekli. Ahogy mondta egyszer: csak két embernek van beleszólása a külsejébe. A feleségének, akivel együtt él, és a rendezőnek, akivel éppen együtt dolgozik egy adott filmen.

Pierce Brosnan családját kritizálják, pedig csak átlagosak

Mindez persze semmi ahhoz képest, amiket a színész felsége kap. Pierce Brosnan már 21 éve szerelmes Keelybe, aki az elmúlt években már nem úgy néz ki, mint a megismerkedésükkor. “Szeretem minden kilóját, minden porcikáját. Nekem ő mindig ugyanaz a nő, akibe beleszerettem” – nyilatkozta már többször is a színész, de süket fülekre talál.

Ilyen képek évente jelennek meg Kelly-ről
Ilyen képek évente jelennek meg Keelyről

Szerencsétlen Keely minden éves vakációjuk után bekerül a lapokba, hogy egykor milyen volt, most meg hogy néz ki fürdőruhában.

Pierce Brosnan minden alkalommal kifejezi, mennyire odáig van a feleségéért. az esküvőjükről posztolt képe csak egy a sok közül
Pierce Brosnan minden alkalommal kifejezi, mennyire odáig van a feleségéért. az esküvőjükről posztolt képe csak egy a sok közül

A 2001-ben a világ legszexisebb férfijának szavazott Brosnan és Keely kapcsolatát sokan nem értik, mert nem tudják elképzelni, hogy összepasszolnak. Azért az elmúlt éveknek elég bizonyítékot kellene jelenteniük…

Egy egyszerű bevásárlás - látszik, mit éreznek egymás iránt
Egy egyszerű bevásárlás – látszik, mit éreznek egymás iránt

A Hollywoodban ritkaságszámba menően átlagos, botránymentes család szapulása azonban nem ért ezzel véget. A legújabb kiszemelt Dylan Brosnan, a pár fia, aki pechére magasra nőtt.

Dylan nemrég ünnepelte a születésnapját
Dylan nemrég ünnepelte a születésnapját

Korábban azt mondták, Dylan Brosnan kezelhetetlen celebgyerek, pedig egyszerűen csak átlagos kamasz volt. Aztán néhány évig nem lehetett róla hallani, majd a jóképű gyereket felkérték modellkedni, amire a színész és a felesége nagyon büszke. Már az akkor posztolt képek alatt is megjelentek Dylan magasságára tett megjegyzések.

Pierce Brosnan családját kritizálják, pedig csak átlagosak

Pierce Brosnan viszont arra neveli a fiát, hogy ezekre ügyet se vessen, amivel csak egyetérteni tudunk. Fizikai adottsággal viccelődni, gúnyolódni valami olyan aljasság, amivel törődni is kár. Ráadásul Dylan Brosnanra a jelek szerint igazán karrier vár. Már a Vogue oldalain is szerepelt:

Dylan with Karlie Kloss for American Vogue

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top