nlc.hu
Sztárok

Gönczi Gábor kislánya

Gönczi Gábor először mutatta meg két hónapos kislányát

Gönczi Gábor immár négytagú családja először szerepel a címlapon.

Augusztus 8-án született meg Gönczi Gábor kislánya, aki a Gréta nevet kapta. A pici 4520 grammal és 59 centivel, természetes úton jött világra, ám képet még nem láthattunk róla. Egészen a mai napig: a HOT! magazin címlapján pózol a Tények híradósa, az immár kétgyermekes apuka.

„Ildi egy igazi hős. Nemcsak testileg, de spirituálisan is rákészült a szülésre, pontosan tudta, mit és hogyan szeretne csinálni, és végig is vitte az elképzeléseit. Óriási teljesítmény fájdalomcsillapítás nélkül ekkora kisbabát természetes úton a világra hozni. Nagyon büszke vagyok rá” – mondta a hetilapnak Gönczi Gábor. Arról is beszámolt, hogy a kisfia ujjongva köszöntötte a húgát, még gyerekpezsgőt is bontott.

„Én vagyok a világ legboldogabb embere! Gréti elbűvölő a hosszú szempilláival. Egész életemben így szerettem volna élni! Hálát adok a Jóistennek Ildiért és a két egészséges, gyönyörű gyermekemért. Egyik nagyobb szerelem, mint a másik” – tette hozzá a tévés.

gönczi gábor

Gönczi Gábor büszke a családjára (Fotó: TV2)

Sztárok, akiknél bővült a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top