nlc.hu
TV-sztárok

Megszületett Gönczi Gábor kislánya

Megszületett Gönczi Gábor kislánya, nagyon szép nevet kapott a kicsi

Megszületett Gönczi Gábor második gyereke, boldogan jelentette be a tévés a kislánya érkezését.

A múlt héten a közösségi oldalán osztotta meg Gönczi Gábor a feleségéről, Ildikóról készült friss fotót visszaszámlálás felirattal, és ma elárulta: a hétvégén megszületett a második közös gyerekük.

„Tegnap, augusztus 8-án, a délutáni órákban megérkezett hozzánk Gönczi Gréta. Otthonunkban érkeztek az első jelek, hogy most már szívesen világra jönne, majd elindultunk a kórházba, és délutánra megszületett a kislányom. Természetes és apás szülés volt a SOTE 2 számú klinikáján, néhány nappal túl a kiírt időponton. Fantasztikus orvos és szülésznő segédkezett, és a születésénél végig jelen voltam. Gréti 4 kilós, 59 cm-es, illatos, gyönyörű baba. Mind a ketten, anyuka és baba is jól vannak.

Csodálom a feleségemet, Ildit azért, amit véghez vitt, hogy világra jöjjön a második gyermekünk. Hálás vagyok neki a gyönyörű családunkért, és ha lehet, most még jobban imádom őt!

Az ötéves Áron alig várta a kistesó érkezését, hamarosan találkoznak, pár nap múlva hazamegy a család. Két hét szabadságot vettem ki és otthon maradok velük” – mondta a Tények műsorvezetője a Tények.hu-nak. 

Gönczi Gábor és felesége

Megszületett Gönczi Gáborék második gyereke (Fotó: smagpix/Birton Szabolcs)

Gönczi Gábor és Ildi korábban már elárulták, hogy ezúttal kislányt várnak, már akkor kiderült: nagy volt a boldogság.

Gönczi Gábor felesége újra terhes

Gönczi Gábor és Ildikó örömmel újságolták el: érkezik a második gyerekük, Ildikó a terhességéről először a Storynak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top