nlc.hu
Sztárok

Már kétgyermekes anya Kaló Jennifer

Kaló Jennifer megmutatta második kisfiát, az egykori szépségkirálynő 3 hétig sírt Ezra születése után

Nagyobbik fia nagyon rosszul fogadta a kisöcsi érkezését.

Tíz héttel a szülés után Kaló Jennifer a Fókusznak mutatta meg először második kisfiát. A Miss Earth Hungary 2010 cím birtokosa bevallotta, akárcsak nagyobbik fia, Áron születése után, Ezra világrajövetele után is hetekig sírt. “Én mindenen elsírtam magamat. Ha ránéztem, ha megfürdettem, ha a köldökét kellett tisztítanom, ha icipicit sírt, már egyből sírtam én is. Gondoltam, Ezránál is ez lesz. Dettó. Három hetet végigbőgtem” – árulta el az egykori szépségkirálynő.

Kaló Jennifer

Immár 3 férfi osztozik Kaló Jennifer szívén – Forrás: RTL Klub / Fókusz

Kaló Jennifernek meg kell küzdenie a többgyermekes szülők mumusával: a testvér féltékenységgel, Áron ugyanis rosszul kezeli, hogy megérkezett a kistesó. “Őt ez eléggé megviselte. (…) Egy kicsit már enyhült, de még mindig lehet rajta érezni. Például nem vihetem be a szobájába az Ezrát” – mesélte az immár kétgyermekes exszépségkirálynő, aki nem szégyellt segítséget kérni egy pszichológus szakembertől is, hogy jól kezelje a helyzetet.

A nehézségek ellenére is úgy érzi, második gyermekével lett teljes a család, és reméli, hogy nagyobbik fia, Áron is mielőbb így látja majd.

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top