nlc.hu
TV-sztárok

Háromgyermekes anya lett Jennifer Love Hewitt

Megszületett Jennifer Love Hewitt harmadik gyereke

A Szellemekkel suttogó sztárja és férje nem tervezték a harmadik babát, de nagyon örültek az érkezésének.

Megszületett Jennifer Love Hewitt harmadik gyermeke. A 42 éves amerikai színésznő kisfiúnak adott életet, aki az Aidan James Hallisay nevet kapta. A gólyahírt a közösségi oldalán tudatta rajongóival, akikkel egyelőre nem osztott meg babafotót, csupán a kórházba vonulás előtti kismamapocakját mutatta meg nekik.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt immár háromgyermekes anya – Fotó: Gregg DeGuire/FilmMagic // Getty

Jennifer Love Hewitt a férjével, az ugyancsak színész Brian Hallisay-vel 2012-ben egy közös forgatás, az Ügyféllista című sorozat alatt ismerkedtek össze, majd egy év múlva összeházasodtak. Kislányuk, Autumn James 2013-ban született, első kisfiuk, Atticus James pedig 2015-ben.

A Szellemekkel suttogó sztárja 2021. májusában, az Instagramon jelentette be, hogy várandós harmadik gyerekével, és férjével biztosak abban, hogy két kisgyermekük remek testvérei lesznek a babának. “Mindig is nyitottak voltunk arra, hogy vállaljunk egy harmadik gyereket, de nem gondoltuk volna, hogy a baba pont akkor érkezik majd, amikor az egész világ a feje tetejére áll” – vallotta be, utalva a pandémiás időszakra.

(via)

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top