nlc.hu
Sztárok

Jennifer Love Hewitt családja

42 éves lett, és a harmadik gyermekét várja Jennifer Love Hewitt, a Szellemekkel suttogó sztárja

Jennifer Love Hewitt nevét 25 éve ismerte igazán a világ egy tini horrorfilmnek köszönhetően, azóta sok minden történt, voltak jobb és rosszabb pillanatok, de most határtalanul boldog, ugyanis harmadik gyermekével várandós.

A 42 éves színésznő 2021. májusában, az Instagramon jelentette be, hogy várandós harmadik gyerekével, és férjével, Brian Hallisay-jel biztosak abban, hogy kislányuk, a hétéves Autumn James és kisfiuk, az ötéves Atticus James remek testvérei lesznek a babának. A nagy bejelentés óta pedig már több fotót is posztolt egyre gömbölyödő hasáról

“Mindig is nyitottak voltunk arra,  hogy vállaljunk egy harmadik gyereket, de nem gondoltuk volna, hogy  a baba pont akkor érkezik majd, amikor az egész világ a feje tetejére áll. Két igazán csodálatos gyereket nevelhettünk fel, akik nagyszerű példaképek lesznek, és gyönyörű meglepetés az, hogy egy ilyen időszakban egy harmadik kis emberrel újra átélhetjük ezeket a pillanatokat”

– nyilatkozta Jennifer Love Hewitt.

Jennifer Love Hewitt két gyermekével 2020 júliusában.

Jennifer Love Hewitt két gyermekével 2020 júliusában. (Fotó: Profimedia)

Érdekes egybeesés – hívja fel a figyelmet rá a Digital Spy – , hogy a színésznő pont akkor lett várandós, amikor a 9-1-1 című sorozatban alakított karaktere, Maddie Buckley is kismama lett. Ez a történetszál, ami egy nagyon fontos, de még mindig tabunak számító témát dolgoz fel, még valószínűleg az ötödik évadban is folytatódik majd. “A szülés utáni depresszió egy olyan fontos kérdés, amivel foglalkoznunk kell, nem fogunk hátat fordítani neki. Jennifer Love Hewitt nagyon érzékeny előadóművész, nagyon jól át tudja adni a közönségnek azokat az élményeket, amin a karaktere keresztülmegy” – méltatta a színésznő képességeit a sorozat showrunnere, Tim Minear.

Ennek nyilván köze lehet ahhoz is, hogy Jennifer Love Hewitt nem most kezdte a szakmát, háromévesen már showműsorban szerepelt, majd az egyik társulattal még a Szovjetunióba eljutott, 1989-től rendszeresen szerepelt a Disney egyik sorozatában, illetve különböző reklámokban. Persze kudarcok is érték, nem kapta meg például Júlia szerepét Leonardo DiCaprio oldalán, és hiába ment el a Bűbájos boszorkák meghallgatására is.

Az igazi sikert Tudom, mit tettél tavaly nyáron film hozta el neki, de azért utána is voltak döccenők a karrierjében, 2004-ben ő alakította Garfield női főszerepét, és alakításáért a  cseppet sem megtisztelő Arany Málna-díjra is jelölték. Utána azonban jobb idők következtek szakmailag, 2005 és 2010 között a Szellemekkel suttogó című sorozat, amivel két Szaturnusz-díjat is nyertek, a 2010-es Ügyféllista című film pedig egy Golden Globe-jelölést hozott. A film és a belőle készült sorozat pedig ismét a szexszimbólum felé tolta el a mutatót, az imidzsébe ez ugyanúgy belefért mint az is, hogy  kedves szomszédlányként tekintsünk rá.

Ethan Embry és Jennifer Love Hewitt
Megnézem
Összes kép (9)

Jennifer Love Hewitt persze nemcsak színésznőként ismert, amikor tízéves többek között azért költöztek édesanyjával Los Angeles-be, hogy zenei karrierjét is egyengessék. Ugyan filmekben és sorozatokban az elmúlt években is találkozhattunk vele, de zenészként régóta nem jelentkezett friss lemezzel, utolsó studióalbuma, a BareNaked 2002-ben jelent meg, amit 2006-ban még egy válogatáslemez követett. És mint olyan sok híresség, természetesen könyvszerzőként is kipróbálta magát, 2010-ben jelent meg a
The Day I Shot Cupid című könyve, amiben saját tapasztalatai alapján próbált párkeresési tanácsokat adni. 

Jennifer Love Hewitt akkor és most.

Jennifer Love Hewitt 1998-ban és 2019-ben. (Fotók: Profimedia)

Gyereksztárok akkor és most:

43 éves korára lezárta zűrös múltját Edward Furlong, a Terminátor 2. egykori gyereksztárja

Így néz ki a Nicsak, ki beszél! Mikey-ja felnőttként

Így néz ki a Nicsak, ki beszél! Mikey-ja felnőttként

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top