Sztárok

Elsőre fel sem ismertük, pedig Jennifer Love Hewitt mosolya a régi

A kilencvenes években igazi sztár volt Hollywoodban, ma pedig sorozatokban szerepel Jennifer Love Hewitt, mégsem ismertünk rá elsőre a friss fotókon.

Láthattuk az Apáca show második részében, de igazán a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, majd a film folytatása alapozta meg Jennifer Love Hewitt ismertségét a kilencvenes évek végén. Jöttek is a filmek, szerepelt például a Szmokingerben Jackie Channel, a Szívtiprókban Sigourney Weaverrel, vagy mondjuk a Garfieldban, majd ezután átnyergelt a sorozatokra. Máig különböző csatornákon láthatjuk a Szellemekkel suttogót, amelyet 2005 és 2010 között forgattak. 

Nagyjából így emlékszünk Jennifer Love Hewittra: 

Megnézem
Összes kép (5)

Talán éppen ezért elsőre rá sem ismertünk a nemrég készült fotókon, amelyeken óriási karácsonyi lufi dekorációkkal sétált. 

Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem szoktuk meg, hogy Jennifer Love Hewitt nem mosolyog, hiszen neki ez az egyik védjegye. Az augusztusban készült képeket elnézve már mondhatnánk, hogy nem is változott olyan sokat az elmúlt tíz évben. 

FOX Studios 2019-es nyári partijára is hivatalos volt Jennifer Love Hewitt, aki a FOX 911 L.A. című sorozatában kapott szerepet  (Fotó: Janet Gough / AFF-USA.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia)

A magánéletében viszont sok minden változott, hiszen férjhez ment, és szült két gyereket: 2013-ban született meg a kislányuk, két évvel később pedig a fiuk. Éppen ezért a színésznő hosszabb pihenőt tartott, de nemrégiben visszatért, mégpedig a FOX sorozatában, a 911 L.A.-ben.

Jennifer Love Hewitt és férje, Brian Hallisay nagyon boldogok együtt (Fotó: MALIBUJO / FIA PICTURES / FIA / Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top