Sztárok

Kislányból lett szépségkirálynő – Kaló Jennifer sikertörténete

Mára ugyan a tornacipőknél több magas sarkú sorakozik a szekrényében, Kaló Jennifer, a Miss Earth Hungary 2010 cím birtokosa mégis úgy érzi, 22 évesen még inkább kislány, mint nő.

Még a futópadon edz, mikor a megbeszélt időpont előtt negyed órával rátelefonálok. Fehérjeturmixszal a kezében érkezik, edzőcipőben, fehér pólóban, lófarokba kötött hajjal. Mégis megfordulnak utána a pincérek, ahogy bemegyünk az étterembe, kislányos bája jól kiegészíti természetes szépségét.

Kislányból lett szépségkirálynő - Kaló Jennifer sikertörténeteSokat edzel? Meg kell dolgoznod a külsődért?
Amióta az eszemet tudom, sportolok. Hároméves koromtól úsztam, majd szinkronúszó voltam. Az iskolában a kosárlabdacsapat tagja voltam, és szerettem az atlétikát is, illetve mindent, ami mozgás, edzés. 2008-ban átúsztam a Balatont, és idén is tervezem. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy korán elvittek sportolni. Emellett sokat számít az is, hogy anyukám egészséges életmódra nevelt. Soha nem dohányoztam, nem iszom alkoholt, csak nagy ritkán, egy-egy különlegesebb alkalommal egy pohár fehérbort. Már kicsiként megtanultam, hogy némi odafigyeléssel és pár aprósággal is sokat tehetünk az egészségünkért és az alakunkért.”

Hogyan lettél modell?
Anya lakberendező, belsőépítész, jó rálátása van mindenre. Megtalálja nemcsak magában, hanem másokban is a tehetséget. Több barátnőjének is megmutatta már az utat a munka vagy a tanulás területén. Ő vitt el hét évvel ezelőtt egy modelliskolába, hogy kikérje a szakemberek véleményét, akik tehetségesnek tartottak.

Sokat foglalkozol a külsőddel? Általában nőiesen jelensz meg, vagy gyakoribb, hogymint most is, sportosan öltözöl?
Egy-két éve öltözködöm csak nőiesebben. Előtte – bármilyen furcsa – kicsit fiús voltam. Az iskolában is voltak velem problémák, vagány csaj voltam, aki benne volt minden csínytevésben. Az óvodában hosszú, szőke, fürtös hajam volt, én voltam az óvó nénik kedvence. Anyukám megelégelte, mondván, az ő lányát nem fogja senki elkényeztetni. Levágatta a hajam, gombafrizurám lett, elkezdtem úszásra járni. Legtöbbször melegítőben voltam és edzőcipőben, óriási sporttáskával az oldalamon. Most kezdek nőiesedni, ma már több magas sarkúm van, mint tornacipőm. A párom miatt is elegánsabban öltözködöm, ő jóval idősebb nálam, ezért a nőies oldalamat hangsúlyozom, ha vele vagyok. Mindig is kedveltem az idősebb pasikat.

Mi az oka ennek?
Önfejű vagyok és makacs. Kell, hogy valaki kordában tartson. A fiatalabb fiúk nem tudnak irányítani, nekem viszont szükségem van arra, hogy fel tudjak nézni arra a férfira, akivel együtt vagyok.

Kislányból lett szépségkirálynő - Kaló Jennifer sikertörténeteSzerelem volt első látásra?
Másfél éve vagyunk együtt, és már egy hét után összeköltöztünk. A születésnapom előtt pár nappal ismerkedtünk meg. Meglepett egy horvátországi nyaralással. Tudni kell rólam, hogy rengeteg ruhám van, és bárhova utazom, a kelleténél többet viszek magammal. A háromnapos útra két bőrönddel indultam, de ő ezen nem akadt fenn, neki is kettő volt (nevet). Mint kiderült, ő is szereti a divatot, több órát képes készülődni egy-egy estére. Remek ízlése van, sokszor ő ad tanácsot, mit vegyek fel. Amikor hazaértünk, anyuék külföldön voltak, ezért felajánlotta, hogy menjek át hozzá. Amire anyáék hazaértek, szinte teljesen átköltöztem hozzá. Még a kedvenc rózsaszín egerem is átkerült a párom hálószobájába. Nagyon sok bennünk a közös. Mindketten imádjuk az állatokat, a két dobermannunkkal rendszeresen versenyekre járunk. Nagyon szeretem a humorát, ami szerintem egy kapcsolatban elengedhetetlenül fontos.

Arról, hogy hogyan fogadta Jennifer párja a lány sikerét, hogy milyen tervei vannak a fiatal szépségnek a jövőre nézve, a Wellness magazin júliusi számában olvashatsz. A magazinból az is kiderül, hogy melyek azok a dolgok, amik nélkül Jennifer nem tudná elképzelni az életét.

A Wellnes magazin júliusi számának tartalmából:
Nyári gyümölcsdiéta
Hazai strandkörkép
Cselezd ki a pasidat, hogy ne csak a focira figyeljen!
Szerelmi számtan
Hűsítő nyalánkságok 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top