Az előadása közben aludt el Mikó István

F.C. | 2024. Március 14.
Meglepő, de senkinek nem tűnt fel.

Mikó István bárhol és bármikor képes álomra elaludni, ez pedig olykor vicces, máskor kellemetlen szituációkba sodorja – írja a Blikk. Volt, hogy éppen az előadása közben szunyókált el a 73 éves színész. Különös alvási szokásairól Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt.

Mikó István egyszer a díszletben aludt el, de előfordult, hogy zongora alatt is egy rádiófelvételen – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.01.22-i adás)

“Egész életemben igaz volt rám, hogy bárhol el tudtam aludni, ami egyfelől a fáradtságnak is köszönhető, hiszen amikor olyan időszakom van, hogy nagyon sokat dolgozom, akkor ott alszom, ahol csak tudok” – magyarázta Mikó István, aki egyik alkalommal az előadása közben szenderedett el, de ez szerencsére senkinek sem tűnt fel.

Mint mondja, a darab során meghalt a karaktere, ezért el kellett hagynia a színpadot, azonban eltévesztette az irányt, és az egyik díszletelemben kötött ki, ahonnan egészen az előadás végéig nem tudott kijönni, a várakozás közben pedig elaludt. “Az előadás végén szépen mindenki hazament, én pedig tovább aludtam a díszletben. Végül hajnali 4-5 körül ébredtem fel, és a postásnak kellett kiengednie a színházból” – mesélte a színész, aki azt is elárulta, hogy nyitott szemmel is képes aludni.

Exit mobile version