Keanu Reevestől Leonardo DiCaprióig: időutazó sztárok

R. V. | 2024. Március 16.
Időutazásról vagy örökéletű vámpírokról van szó? Ezek a sztárok annyira hasonlítanak régi személyekre, hogy ezek után bármi lehetséges!

Bár még Stephen Hawking sem tudta minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy időutazás létezik, lehet, hogy rossz helyen keresgélt a teória alátámasztására. Mert elég lett volna néhány régi fotót összehasonlítani a legnagyobb sztárjainkkal, és már kéznél is lett volna a megdönthetetlen bizonyíték az időutazásra. Vagy az örökéletű vámpírok létére. Még mi sem döntöttük el, annyira lefoglalt minket, hogy összeszedjük a földről az állunkat, ami a képek láttán került oda. 

jack black nlc

Jack Black és az amerikai forradalmár, Paul Revere (Fotók: Alexander Tamargo/WireImage, VCG Wilson/Corbis via Getty Images)

leonardo dicaprio nlc

Leonardo DiCaprio és egy Judy Zipper nevű gimnazista az 1960-as évekből (Fotók: Barry King/WireImage, TUMBLR/LO-PARKSTHECAR)

justin timberlake nlc

Justin Timberlake és egy 19. századi bűnöző, Charles Burns (Fotók: Todd Williamson/Getty Images for THR, yne & Wear Archives & Museums)

keanu reeves nlc

Keanu Reeves és Paul Mounet, francia színész a film születésének idejéből (Fotó: Kayla Oaddams/WireImage, The AMICA Library)

oscar isaac nlc

Oscar Isaac és Raffaello Sanzio az Önarckép egy baráttal című 1520-as festményén (Fotók: Profimedia, Bildagentur-online/Universal Images Group via Getty Images)

orlando bloom nlc

Orlando Bloom és a 19. századforduló román festője, Nicolae Grigorescu (Fotók: Dave Hogan/Getty Images, Wikipedia)

via

Exit mobile version