nlc.hu
Életmód

iPhone-t fog egy férfi egy 1937-es festményen?

Egy időutazás-elmélet szerint 1937-ben már használtak iPhone-t

Elterjedt egy festmény a neten, melynek egyik szereplője mintha iPhone-t tartana a kezében.

Egy 1937-es festmény nemrégiben terjedt el a neten, mivel sokan meg voltak győződve arról, hogy észrevettek rajta egy férfit, aki iPhone-t használ, de nem meglepő módon ezt az elméletet azóta megcáfolták.

A festmény a mai Springfield Massachusetts területének gyarmatosítását mutatja be, és tartalmaz egy részletet, amely gyanút keltett bizonyos konteó-gyárosokban.

A részleten egy bennszülött ember látható, aki egy szürke téglalap alakú tárgyat tart a kezében, amit furcsa kifejezéssel bámul (mintha egy nem várt üzenetet kapott volna a Messengeren).

Sokan viccesen azt sugalmazták, hogy a férfi valójában egy iPhone-t tart, annak ellenére, hogy a készüléket csak évtizedekkel később adták ki.

Az egyik konteós azt írta: „Úgy tűnik, átnézi a fickó a böngészési előzményeit.”

Egy másik pedig ezt: „Mintha csak most látta volna, hogy a legutóbbi bejegyzése feledésbe merült.”

Na de mi is lehet a kis tárgy valójában? Lehet például egy fejszefej, vagy egy kézi tükör. Persze ez kevésbé izgalmas, mint konteókban hinni.

Az időutazásban hívők rendszeresen felismernek ma élő embereket régi fotókon, festményeken, és általában mindig a mobilja árulja el az időutazót.

(via)

iphone kézben

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top