nlc.hu
Életmód

Reinkarnáció bizonyítéka

Időutazó? Egy férfi rátalált hasonmására egy 20. század eleji fotón

A férfi meggyőződése, hogy előző életében a 19. században élt, ezt igazolja szerinte egy 1905-ös fotó is.

Egy férfi, miután meglátta alteregóját egy 1905-ben készült régi fotón, a fejébe vette, hogy hasonmása ő volt az előző életében. Az angol Michael Koropisznak mindig is mániája volt a 19. század, ám megszállottsága csak fokozódott, mikor meglátott egy múlt századi képen egy fiatalembert, aki kiköpött mása Koropisznak.

Egy férfi meggyőződése, hogy ő látható egy régi fotón

Illusztráció: Unsplash

Michael, aki klasszikus fotókat fest vászonra, amint meglátta a képet, fel is töltötte az Instagramra, ahol mindenki azt hitte, hogy a képen látható férfi ő. Tényleg, mint két tojás: a hajuk, az arcélük, az orruk, de még a ruházatuk is azonos. Mondjuk kicsit gyanús, hogy tényleg pont ugyanabban a beállításban készült a fotó Michaelről, aki simán reprodukálhatta a régi fotót,  mindenesetre a hasonlóság vitathatatlan:

Koropisz semmit nem tud a férfiről, de valószínűsíthetően ő is brit állampolgár lehetett. Persze simán lehet, hogy a képen valamelyik felmenője van inkább, vagy akár ő maga – a fotótechnika már mindenre képes manapság.

A férfi megszállottságát jól tükrözi, hogy ruhatárának nagy része is a 19. század divatját utánozza.

(via)

Te hiszel a reinkarnációban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top