Ezek a sztárok „földi halandókba” szerettek bele

R. V. | 2024. Március 17.
Unjuk már az egymással kavaró sztárokat! Ezért inkább összeszedtük inkább azokat a hírességeket, akik boldogan élnek az ismeretlen, civil párjaik mellett.

Amikor a csapból is az folyik, hogy melyik híresség jött össze vagy épp szakított egy másik celebbel, akkor azért abban meg lehet csömörleni. Velünk is ez történt. Így úgy döntöttünk, megnézzük, vannak-e olyan sztárok Hollywoodban, akik egyszerű civilekkel jöttek össze. Spoiler: vannak, nem is kevesen! Ők a bizonyíték arra, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és talán nem is olyan légből kapott dolog azt hinni, hogy egyszer mi magunk is egy híresség oldalán kötünk ki. 

Christian Bale és Sibi Blazic nlc

Christian Bale Winona Rydernek köszönheti, hogy megismerte a feleségét, Sibi Blazicet. A nő Ryder személyi asszisztense volt, és ő is hivatalos volt a színésznő egyik kerti partijára, ahová Bale-t is meghívták. Nem sokra rá megszöktek, és Las Vegasban összeházasodtak. (Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Ed Sheeran és Cherry Seaborn nlc

Ed Sheeran és Cherry Seaborn gyerekkori barátokból lettek szerelmesek: egészen 2015-ig kellett várniuk, hogy összejjöjjenek, de azóta elválaszthatatlanok. 2018-ban volt az esküvőjük, azóta két lányuk született. (Fotó: JMEnternational/Getty Images)

Amy Schumer és Chris Fischer nlc

A séfként dolgozó Chris Fischer és Amy Schumer a komika nővérén, Molly-n keresztül találkoztak, 2018 óta házasok és 2019 óta szülők. (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Good+Foundation)

Eddie Redmayne és Hannah Bagshawe nlc

Hannah Bagshawe és Eddie Redmayne iskolatársak voltak. 12 évnyi barátság után jöttek össze 2012-ben, azóta is együtt vannak. Hannah a pénzügyi kommunikáció területén dolgozott, mielőtt megszületett a két gyerekük. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Matt Damon és Luciana Barroso nlc

A Túl közeli rokon című filmjét forgatta Matt Damon, amikor a stáb elrángatta a Miami’s Crobar nevű bárba, ahol Luciana Barroso akkor még csaposként dolgozott. Matt meglátta a nőt a zsúfolt bár túloldaláról, beleszeretett és 2003 óta együtt vannak. Négy gyermekük született. (Fotó: Manny Carabel/Getty Images)

Ellen Pompeo és Chris Ivery nlc

A Grace klinika Meredith Grey-e, azaz Ellen Pompeo 2003-ban ismerte meg a saját McCsábítóját. A férfit Chris Ivery-nek hívják, és egyébként zenei producerként dolgozik. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Atlantis The Royal)

Paul Rudd és Julie Yaeger nlc

Julie Yaeger annál a cégnél dolgozott sajtósként, ahová Paul Ruddot küldték, miután befutott 1995-ben a Spinédzserekkel. Mivel a színész szinte senkit nem ismert Manhattanben, ezért elhívta Julie-t ebédelni, a többi pedig történelem. (Fotó: Phillip Faraone/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images)

Vince Vaughn és Kyla Weber nlc

Kyla Weber, ingatlanügynök és Vince Vaughn egy közös ismerősük esküvőjén ismerkedtek meg 2008-ban, két évre rá pedig maguk is kimondták a boldogító igent. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney nlc

Jennifer Lawrence 2018-ban ismerte meg a műkereskedőként dolgozó Cooke Maroney-t, egy évvel később pedig össze is kötötték az életüket. Azóta az első gyermekük is megszületett. (Fotó: Robert Kamau/GC Images)

Patrick Dempsey és Jillian Fink nlc

A Grace klinika másik sztárja, Patrick Dempsey is egy civil mellett találta meg élete szerelmét. Jillian Fink 1994-től három évig volt az akkor már ismert színész fodrásza, mire összejöttek. (Fotó: JC Olivera/FilmMagic)

via

Exit mobile version