Mindenki szereti őket, pedig szörnyű emberek?

nlc | 2024. Március 18.
Hiába rajonganak értük milliók, a következő hírességek nem mindenkit győztek meg. Sőt, egyesek szerint kifejezetten rossz emberek.

Mindannyiunk számára vannak olyan sztárok, akik egyszerűen nem rezonálunk: nem szimpatikusak, nem kedveljük őket, de nem feltétlenül tudjuk az okát. A következő sztárokkal kapcsolatban azonban egészen nyomós érveik vannak az őket utálóknak. Szerintük meglehetősen rossz, de legalábbis nem jó emberek. A nevek Redditen érkeztek a brody0628 nevű felhasználó kérdésére: „Melyik az a sztár, akit mindenki imád, de szerinted kiállhatatlan? Miért?”. Mutatjuk a legmeglepőbb válaszokat.

Nicki Minaj nlc

„Nicki Minaj férjét 1996-ban négy év börtönbüntetésre ítélték nemi erőszak kísérletéért. 2021-ben nem regisztrált szexuális bűnelkövetőként, mikor Los Angelesbe költözött, ezért három év felfüggesztettet és egy év házi őrizetet kapott. Nicki pedig kiáll mellette.” (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Drake nlc

„Drake nagyon creepy: felnőtt ember létére tinilányokkal »barátkozik«. Nem kicsit gáz.” (Fotó: Prince Williams/Wireimage)

Kevin Hart nlc

„Elkövettem azt a hibát, hogy megvettem Kevin Hart önéletrajzi könyvét. Rosszul lettem, mikor azt olvastam, hogyan verte a volt barátnőjét, majd megpróbálja elpoénkodni.” (Fotó: Alan Chapman/Dave Benett/WireImage)

Tom Cruise nlc

„Tom Cruise. Szcientológia.”(Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Justin Timberlake nlc

„Justin Timberlake hagyta, hogy Janet Jackson vigye el a balhét a Super Bowl-incidensért, így tönkretéve a karrierjét. Besározta Britney Spearst a saját karrierje érdekében...” (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for MTV)

Ariana Grande nlc

„Ariana Grandét régen tökre szerettem, de aztán egyre több fura sztori került róla elő. Állandóan más rasszúnak akart tűnni. Az meg, hogy állítólag kizárólag nős férfiakra megy rá, kiborít.” (Fotó: Trae Patton/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Johnny Depp nlc

„Az Amber Heard-per után nem tudok rá már ugyanolyan rajongással nézni.”(Fotó: Noam Galai/Getty Images for SiriusXM)

via

Exit mobile version