nlc.hu
Sztárok

Találkozás sztárokkal - történetek

„Timothée Chalamet alsógatyát vett tőlem” – Magyarok meséltek arról, milyen volt hírességekkel találkozni

Soha ne találkozz a hőseiddel – tartja a mondás. De vajon tényleg így van? Az alábbi vicces, de leginkább kedves történetek rácáfolnak!

Azt gondolnád, hogy ha összefutsz egy sztárral, az óriási csalódás lesz. Tele lesz allűrökkel, arrogáns lesz és bunkó – és persze, nyilván vannak ilyen esetek is. De szerencsére számos pozitív élmény is érte az évek során azokat a rajongókat, akik személyesen is megismerhettek egy-egy magyar vagy külföldi hírességet.

Ez derül ki legalábbis arra a Redditen feltett kérdésre érkezett válaszokból, melyet az u/Tomirossi88 nevű felhasználó tett fel. Ő az ismert emberekkel átélt legdurvább sztorikra volt kíváncsi, a legtöbben azonban inkább vicces vagy egyenesen cuki történeteket osztottak meg. Ezekből válogattunk.

Bereczki Zoltán

„Nagyon régen egyszer írtam Bereczki Zolinak, amikor a városomban koncertezett, hogy előtte vagy utána lehet-e vele fotót készíteni. Kérdezi, miért, menjünk el a koncertre! Mondtam neki, hogy most anyagilag nem fér bele, és ő meg mondta, hogy menjünk, mert megoldja. És tényleg ott volt a nevem a listán, elrakatott 2 jegyet a nevemre.”

Bereczki Zoli

Bereczki Zoli (Fotó: TV2)

Ganxsta Zoli

„Ganxsta Zolit szolgáltam ki egy drogériában kasszásként. A vásárlás végén következett a kötelező »Pontgyűjtő kártyája van?« kérdés, mire a válasz: »Úgy nézek ki, mint akinek van??«.”

Csonka András

„Abádszalókon a 2000-es évek elején a dodzsemben ülve részegen észrevettük Csonka Andrást, és kb. három oldalról mentünk neki, miközben haver ordította, hogy »Se keze, se lába, mégis énekel, mi az? Csonka Andrááááás«. Ő is röhögött nagyon, pedig majdnem kirepült a dodzsemből.”

Csonka András

Csonka András (Fotó: Schumy Csaba)

Beck Zoli

„Beck Zolitól egyszer kaptam egy szülinapi köszöntést a színpadról, mert koncert előtt a dohányzóban említettem neki, hogy ünnepelni vagyunk. Mondjuk a Felhőt, azt nem játszották el.”

Farkas Bertalan

„Lassan 20 éve, 7-8 éves lehettem, Farkas Bertalannal egy helyen szálltunk meg. Apukámmal este bepálinkáztak, sztorizgatott, készült egy kép az akkori telefonjával. Megígérte, hogy küld nekem egy dedikált fotót, de azóta sem ért ide.”

Farkas Bertalan

Farkas Bertalan (Fotó: x Archívum Story-Best)

Demszky Gábor

„Egyszer bebikáztam Demszky Gábor egyterűjét valami horvát hegy tetején.”

Gáspár Győző és Virág

„Egy éve Győzike suhant el mellettünk az Aréna Plázában a Virággal, és ezt a mondatot csíptük el pont: »Na jó, adok egy húszast, de nem hiszem el, hogy mindig mindent el kell költeni, more«. Azóta szállóige köztünk is.”

Beck Zoli még egyszer

„Beck Zoli egy aranyember, az egyik koncerten a barátnőmnek bemosott egy részeg alak, mert szóváltásba keveredtek. Zoli képes volt a koncert közben a színpadról lejönni a nézőközönségbe, és megbékíteni a két felet. Sőt, még minket is megölelgetett, hogy nyugodjunk meg, és azért vagyunk itt, hogy »szeressük egymást, és békesség legyen«. Szerelem a pali.”

Bayern München focistái

„2018-ban a Lärmben buliztam, aminek az Instanttal közös terasza van. Kimentem levegőzni, mert már készen voltam. Ült ott egy külföldi brigád, és valahogy elkezdtem velük beszélgetni, tök jóban is lettünk, majd az egyik kérdezte, hogy akarok-e közös képet velük, mondom miért ne. Másnap meséltem a haveroknak, hogy milyen jó fej külföldiekkel spanoltam, mutatom a képet, erre kiderült, hogy a Bayern München játékosai voltak.”

Timothée Chalamet

„2018-ban a Vörösmarty téren dolgoztam egy ruhaüzletben, és Timothée Chalamet vett tőlem egy alsógatyát.”

Timothée Chalamet

Fotó: Todd Owyoung/NBC via Getty Images

Lovasi András

„Egy Pesthez közeli kis falu szőlődombján éltünk, én magántanítottam, egészen pontosan akkor házitanítója voltam egy hatodikos házitanuló kissrácnak, busszal jártam hozzá. Mivel szorított az idő, ezért január elsején is tanulni kellett. Nekem a latyakban levergődni a hegyről a falu buszmegállójába olyan 20-25 nyomorúságos, csúszkálódós percbe telt. Volt valami enyhe pezsgőmásnapom, és hát időben kellett ott lenni, hogy véletlenül se késsem le a buszt.

Álldogáltam a reggeli, ködös buszmegállóban, a domb tetején, a templom mellett, nyilván tök egyedül a kihalt faluban, majd hallom, hogy valaki bicajjal teker felfelé a dombra. Mikor közelebb ért a csávó, látom, hogy a Lovasi András nyomja a pedált, valami szörnyen lapos hátsó gumival küszködve. Én kamilláztam, hogy »Amit most látsz, az tényleg van?!«, és komótosan elgurult előttem. Az egész olyan volt, mint valami látomás. Utána tudtam meg, hogy az akkori barátnője falubéli volt.”

Keresztes Ildikó

„Keresztes Ildikó egy hozzám közeli helyen játszott a társulatával, és szerettem volna vele egy képet, de a darabra minden jegy elfogyott. Írtam neki, mire hangüzenetben válaszolt, hogy körbekérdez, lehet tud megoldást. Következő nap írt, hogy 2 vagy 3 hely kell-e és hogy csak mondjuk azt a belépéskor, hogy a vendégei vagyunk, be fognak engedni. Azóta többször is találkoztunk, iszogattunk, beszélgettünk koncertek és színdarabok után. Az egyik legkedvesebb, legjobb humorú »híresség«, akivel valaha találkoztam.”

Sipos Péter

„Olyan 10-11 éves lehettem, amikor Pesten volt az osztálykirándulásunk. Miközben mentünk az egyik múzeumba, én elkeveredtem az osztálytól. Telefonom nem volt, rohadtul megijedtem, hogy örökre ott maradok. A szerencse az volt, hogy tudtam a múzeum nevét, így hatalmas zokogásban odaléptem egy bácsihoz, aki épp jött.

Sipos Péter

Sipos Péter (Fotó: Sárközy Marianna)

Nos, az a bácsi Sipos Peti volt az Irigy Hónaljmirigyből. Elpanaszoltam a problémám, ő pedig mondta, hogy akkor elkísér a múzeumhoz. Közben próbált felvidítani, egy csomó marhaságot összehordott. Aztán kiderült, hogy egy utcára voltam a múzeumtól, és fel sem tűnt a tanárnak, hogy nem voltam meg. A vicc az, hogy amúgy én még akkor nem tudtam, hogy ő kicsoda. Aztán évekkel később egy klubban voltunk barátokkal, amikor is ő zenélt a másik zenekarával és eszméletlenül jó volt. Azóta számomra ő Magyarország férfihangja.”

Ganxsta Zoli még egyszer

„Ganxsta Zoliék előzenekara voltunk egy veszprémi szórakozóhelyen. Egy ideig nem akartuk zavarni, aztán a billentyűsünk feltette neki a kérdést, hogy csinálunk-e közös képet. Mire a válasz: »Már akartam kérni«.

Varnus Xavér

„Tiniként telefonbetyárkodtunk és megtaláltuk a telefonkönyvben Varnus Xavér telefonszámát. Felhívtuk és elénekeltük neki a Bestiáktól a Fáj még ha néha felhívsz című szám egy részletét. Nagyon kedves és udvarias volt, de mondta, hogy szerinte összetévesztettük valakivel.”

Varnus Xavér

Varnus Xavér (Fotó: Fábián Olga)

Gáspár Sándor

„2011 környékén hajnalban egy balástyai buliból tartottunk hazafelé, amikor Gáspár Sándor mellénk gurult az autójával, és egy közeli benzinkutat keresett. Picit olyan Üvegtigris-vibe volt.”

Szandi

„Egyik plázában Szandi kislánya (vagy kisfia) odarohant hozzám, és rácsimpaszkodott a pénztárcaláncomra, Szandi mosolyogva kért bocsánatot és leszedte.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top