nlc.hu
Sztárok

Patrick Duffy és Csankó Zoltán találkozása

Összejött a találkozás Patrick Duffy és Csankó Zoltán között

A Magyarországon forgató Patrick Duffy ragaszkodott hozzá, hogy találkozzon a magyar hangjával.

Megtörtént a nagy találkozás a Lepattanó című magyar vígjátékot forgató Patrick Duffy és a Dallasban a magyar hangját adó Csankó Zoltán között. A Blikk szerint a Bobby Ewingot alakító színész akart találkozni a szinkronhangjával.

Duffy elmondta, hogy ő maga sosem szinkronizált, de lenyűgözi, hogy Magyarországon Csankó Zoltán hangján ismerik őt. Az amerikai színész kért is egy fotót és egy felvételt, amint magyar kollégája őt szinkronizálja.

Az Eldorádó című színdarab sajtótájékoztatója a Teleki téri piacon, Pikali Gerda és Csankó Zoltán

Csankó Zoltán – itt épp Pikali Gerdával (Fotó: Korponai Tamás)

A találkozón részt vett Csankó Zoltán fia, Tamás is, akit barátai csak kis Bobbynak hívnak.

„Akkor nem is hittem abban, hogy ekkora siker lesz, aztán kezdtük utolérni őket, hiszen ott voltak szünetek, nálunk meg folyamatosan ment minden pénteken, így egyszer csak közelebb kerültünk korban. Akkor történt egy robbanás, és egyik pillanatról a másikra hihetetlen népszerűséggel találkoztam” – mondta a Blikknek Csankó.

A Lepattanó című romantikus sportvígjátékban szereplő Patrick Duffy nemcsak dolgozik nálunk, hanem a szabadnapjain azon van, hogy a barátnőjével, Linda Purllel minél többet lásson a fővárosunkból, ahol most először jár. Így esett, hogy múlt péntek este pont a Budai Várnegyedben andalogtak úton egy templomi koncert felé, amikor a merő véletlennek köszönhetően belesétáltak a környéken zajló diáktüntetésbe – mesélte az nlc-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top