nlc.hu
Sztárok

Újra találkoztak a Dallas sztárjai - fotókkal

A Dallas sztárjai összejöttek egy fotózásra – Szenzációs képek!

45 évvel a világ leghíresebb tévésorozatának indulása újra találkoztak egymással a Dallas sztárjai. A People magazin mutatta be az eseményen készült fotókat.
Dallas főcím

Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton, Audrey Landers, Steve Kanaly, Joan Van Ark, Sheree Wilson és Cathy Podewell kedden találkoztak egymással a kaliforniai Palm Springsben. Természetesen a színészeket arról is kérdezték, mit jelent nekik ma a sorozat, milyen emlékeik vannak róla. A Samantha szerepében híressé vált Linda Gray szerint:

Úgy látom, a Dallas olyan volt, mint a napi szappanoperák, melyek nagyon népszerűek voltak. Aztán a Dallas belépett a játékba, óriási volt, és ugyanazt az igényt elégítette ki, amit az emberek szeretnek. Szükségük van visszatérő történetekre, feszültségre és arra, hogy legyen valami, amit várhatnak.

 

A 74 éves Patrick Duffynak szerint olyan sorozatok viszik tovább a Dallas örökségét, mint a Yellowstone vagy az Utódlás.

Néha nézem ezeket a sorozatokat, és azt gondolom, hogy ezt mi már megcsináltuk. A Breaking Bad kivételével szinte minden családi dráma ugyanazon a sémán alapul, és ugyan ez nem a Dallas-szal, hanem a Peyton Place-szel kezdődött, az gyorsan feledésbe merült, és a Dallas átvette az irányítást.

A Lucyt alakító Charlene Tilton úgy gondolja, hogy a Dallas volt az első olyan sorozat, ami tömegével adta a nézőknek a sok hibával rendelkező, gyakran hibázó karaktereket, az emberek pedig a hibáikkal együtt szerették őket.

A sorozat 1978-tól 1991-ig futott nagy sikerrel. Később megélt egy újraindítást is a múlt évtized elején, amit sajnos kissé beárnyékolt Larry Hagman halála az első évad után.

A teljes képsorozatot a People magazin cikkében lehet megtekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top