nlc.hu
Sztárok

Linda Gray 82 évesen

82 éves lett a Dallas egykori Samanthája, aki elfelejtett megöregedni

A legendás Dallasban Linda Gray alakította a főgonosz, Jockey Ewing alkoholproblémákkal küzdő feleségét, Samanthát. A sorozatban igen hányatott sorsa volt, a valóságban szerencsére boldogan éli a nyugdíjaséveit.
Jelenet a Dallasból

Akár hiszed, akár nem, Linda Gray 1940. szeptember 12-én született, vagyis 2022-ben lett 82 éves. Nem készült színészi pályára, kisebb korában inkább orvos vagy tanár szeretett volna lenni, kamaszként aztán modellkedni kezdett.

Szép sikereket ért el manökenként és fotómodellként, és tévéreklámok szereplőjeként is egyre keresettebb lett. Bár alig 20 évesen úgy érezte, hogy megtalálta élete szerelmét Ed Thraser fotós személyében, nem sokkal a házasságkötésük után rájött, hogy a férfi egyáltalán nem teszi boldoggá, mivel nem nézte jó szemmel, hogy Linda fürdőzik a sikerben. Két gyerekük született, fia, Jeff, aki ma már sajnos nem él, és lánya, Kehly.

Linda már elmúlt 30 éves, amikor rádöbbent, hogy másra sem vágyik jobban, mint a színészkedésre, ezért visszaült az iskolapadba és elkezdte kitanulni a mesterséget. 34 éves korában kapta első kisebb szerepét, kitartása pedig meghozta a gyümölcsét, a ’80-as években forgatott Dallas-sorozat ugyanis világhírűvé tette.

Nézd meg, milyen volt és milyen lett Linda Gray!

Linda Gray
Megnézem
Összes kép (8)

Fotók: Getty Images
Kiemelt kép: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top