nlc.hu
Sztárok

Linda Gray 56 éves lánya

Láttad már Samantha, azaz Linda Gray lányát? 56. születésnapját ünnepelte Kehly

Kehly kétgyerekes családanya, aki nemrég ünnepelte az 56. születésnapját.

A nyolcvanas évek egyik legünnepeltebb szappanoperasztárja Linda Gray, akit itthon a Dallas sorozat Samathájaként ismertünk meg. Bár büszke a szakmai sikereire, életében mindig is a család volt a legfontosabb. 

Amikor Gray megkapta Samantha Ewing szerepét az akkor induló Dallasban, a forgatásra első körben két hónapra Texasba kellett költöznie, hátrahagyva férjét és kiskamasz gyerekeit. Megfordult a fejében, hogy visszautasítja a lehetőséget, végül azonban úgy döntött, inkább megoldja a helyzetet: lefőzött és lefagyasztott 60 adag ételt, hogy a családnak legyen mit ennie, majd elutazott a forgatásra.

Linda Gray lánya 56 éves

Fotó: Getty Images/Paul Archuleta

Linda Gray 1962. április 28-án kötött házasságot Ed Thrasherrel, de 20 év után elváltak. A színésznő nem ment újra férjhez, házasságából két gyermeke született Kehly és Jeff, aki 2020 novemberében hunyt el, 56 éves korában.

„A fiam életét ünnepelve. Ő volt a legkedvesebb, legviccesebb, legédesebb ember… rengeteg szeretetet adott a világnak és mindenki szerette! Legyen varázslatos az utazása!” – búcsúzott fiától Linda Gray.

Büszke nagymama

A színésznő 24 éves volt, amikor megszületett lánya, Kehly. Kevesen tudják, de Kehly is szerepelt a Dallasban 1987 és 1989 között, Kellyt, Samantha titkárnőjét játszotta. Összesen 14 epizódban tűnt fel.

Kehly visszavonultan él, aki 1987-ben házasodott össze Lance Sloane filmproducerrel, két gyermekük született, Ryder 1991-ben, Jack pedig 2002-ben. Kehly kerüli a nagy nyilvánosságot, néha tűnik fel édesanyja közösségi oldalán, ahogy gyermekei, a színésznő unokái is.

Kehly nemrég ünnepelte 56. születésnapját:

Linda Gray kisebbik unokájának, Jacknek a ballagásán is jelen volt, a nagy családi eseményt pedig rögtön el is újságolta közösségi oldalán a büszke nagymama:

„Hatalmas ölelést adtam Jack unokámnak a ballagásán! Nem lehetnék büszkébb rá. Már most fényes jövő áll előtte” – írta a fotóhoz a színésznő, aki nemcsak unokáival, lányával is fantasztikus kapcsolatot ápol, élete legnagyobb ajándékának tartja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top