nlc.hu
Sztárok

A Dallas sztár, Linda Gray fia meghalt

Fiát gyászolja a Dallas-sztár, Linda Gray – Jeff 56 éves volt

Közösségi oldalán osztotta meg a gyászát Linda Gray, itt tudták meg a kollégái is, hogy a színésznő 56 éves fia elhunyt.

A nyolcvanas évek egyik legünnepeltebb szappanoperasztárja Linda Gray, akit itthon a Dallas sorozat Samathájaként ismertünk meg és a színésznő máig sem vonult vissza, legutóbb tavaly forgatott, a Grand-Daddy Day Care című komédiában. Bár büszke a szakmai sikereire, életében mindig is a család volt a legfontosabb, arról azonban kevesen tudtak, hogy az utóbbi időszakban elvesztette a fiát. 

Jeff Thrasher 56 éves volt, és Linda megható sorokkal búcsúzott a közösségi oldalán a nagyobb gyerekétől: két képet osztott meg, az egyiken a naplementében Jeff neve látható a tengerparti homokban, amelyet a hullámok lassan elmostak, a másikon Linda fia biciklivel távolodik egy úton. „A fiam életét ünnepelve. Ő volt a legkedvesebb, legviccesebb, legédesebb ember… rengeteg szeretet adott a világnak és mindenki szerette! Legyen varázslatos az utazása!”

Linda Gray és a fia, Jeff 2001-ben

Linda Gray és a fia, Jeff 2001-ben az American Comedy Awards díjtadóján (Fotó: J. P. Aussenard/WireImage)

Jeffet gyászolja az 54 éves húga, Kehly Sloane és a családja is, Ryder és Jack imádták a nagybátyjukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top