Akkor és most: Z-generációs sztárok a vörös szőnyegen

R. V. | 2024. Március 23.
A fiatal sztárok egyre inkább átveszik az uralmat Hollywood, és vele együtt a vörös szőnyeges megjelenések felett. De hosszú stílusevolúció áll mögöttük.

A Z-generáció egyértelműen megkerülhetetlen része Hollywoodnak. Bár arról nincs konszenzus, hogy pontosan mikortól számít valaki a korosztály tagjának, de a legtöbbször az 1995 és 2009 körül születetteket sorolják ide – plusz-mínusz néhány év. Az Álomgyár legragyogóbb csillagai közül pedig nagyon sokan éppen ebben az időszakban látták meg a napvilágot. Most közülük szedtük össze azokat a fiatal hírességeket, akik a vörös szőnyegen sosem tudnak hibázni…mégis, sokat kellett tanulniuk, amíg idáig eljutottak.

Ezek voltak az első és legutóbbi vörös szőnyeges megjelenéseik

jenna ortega nlc

2016-ban egy Bella Thorne által rendezett eseményen debütált Jenna Ortega a vörös szőnyegen. Idén a 21 éves színésznő már díjat adott át az Emmy-gálán. (Fotók: David Livingston, Jay L. Clendenin / Los Angeles Times via Getty Images)

kylie jenner nlc

Kylie Jenner a szüleivel ment el az Eszeveszett birodalom bemutatójára, a vörös szőnyegen így édesapja karjaiban jelent meg először 2000-ben 3 évesen. Az Oscar-gála idei afterpartiján már szupersztárként, egyedül vett részt. (Fotók: Ron Galella, Ltd, Taylor Hill/Getty Images)

jaden smith nlc

Jaden Smith pici baba volt még, amikor a szülei elvitték a Vadiúj vadnyugat 1999-es premierjére. Most, 25 évesen már egyedül jár a párizsi divathétre, ahová a Louis Vuitton hívta meg, hogy megnézze az 2024-25-ös őszi-téli kollekciójukat. (Fotók: Ron Galella, Ltd, Pascal Le Segretain/Getty Images for Louis Vuitton)

zendaya nlc

Zendaya a Csingiling és a nagy tündérmentés premierjén járt először vörös szőnyegen 2010-ben. Legutóbb pedig az Oscar-gálán prezentált. (Fotók: Valerie Macon, Jeff Kravitz/FilmMagic)

millie bobby brown nlc

Millie Bobby Brown 2014-ben rögtön a BAFTA keretein belül szervezett rendezvényen vonult először vörös szőnyegen 10 évesen. Március 1-jén pedig már felnőttként a saját filmje, A hercegnő és a sárkány premierjén pózolt. (Fotók: Jason LaVeris, Dimitrios Kambouris/Getty Images for Netflix)

tom holland nlc

Tom Holland A lehetetlen című 2013-as katasztrófafilmben kapta meg élete első filmes szerepét. Idén a People’s Choice Awardson pózolt legutoljára vörös szőnyegen. (Fotók: Frederick M. Brown, Steve Granitz/FilmMagic)

willow smith nlc

Willow Smith, a tesójához hasonlóan már egészen kiskorában megismerte a vörös szőnyeg világát: a Cápamese 2004-es bemutatóján járt először ott. Míg március elején Jaden a Louis Vuitton show-jára volt hivatalos, addig Willow Victoria Beckham divatbemutatóját nézte Párzisban. (Fotók: James Devaney, Darren Gerrish/WireImage for Victoria Beckham)

yara shahidi nlc

Yara Shahidi 9 éves volt, mikor 2009-ben a hüvelykujját feltartva pózolt a Kid’s Choice Awardson. Ma már megtanulta, hogyan mutat igazán jól egy fotón, ahogy azt be is bizonyította, szintén az Oscar-afterpartin. (Fotók: Steve Granitz, Phillip Faraone/VF24/Getty Images for Vanity Fair)

via

Exit mobile version