Ilyen az, amikor a királyi család fotóját megtrollkodják

D. A. | 2024. Április 11.
Lehet, hogy kékvérűek, de velük is megesik, hogy ők esnek egy fotóbomba áldozatául. Sőt, néha ők maguk az elkövetők. Ha nem hiszed, kattints!

A királyi családról mindig a tökéletesség és az elegancia képe ugrik be az embernek, pedig ők is csak emberek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nincs ellenükre egy kis tréfa, akár az elkövető, akár az „áldozat” szerepében kell tetszelegniük. A következő fotóbombák egy-egy remekbeszabott pillanatot kaptak el, mutatjuk!

Erzsébet királynő fotóbomba

Közös szelfi II. Erzsébettel? Ennek a tinisrácnak nincsenek gátlásai, még akkor sem, ha egyébként egy egész hadsereg őrzi azt, akivel fotózkodni akar. (Fotó: Getty Images/Peter Macdiarmid - PA Images)

Kamilla királyné fotóbomba

Fitz William Salmon-Corrie nemcsak azaz 1 éves, aki megtrollkodta Kamilla királyné fotóját, de egyúttal valószínűleg a legjobban öltözött gyerek is a világon. (Fotó: Getty Images/Pool)

Károly herceg fotóbomba

Na, ki a király? - valami ilyesmi járhatott a srácok fejében, amikor 2016-ban Károly herceg elől akarták ellopni a figyelmet. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo)

Eugénia hercegnő fotóbomba

Itt megint Erzsébet volt az áldozat, ezúttal a saját unokája, Eugénia hercegnő jóvoltából. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo)

Harry herceg fotóbomba

Trevor Shailer ökölvívó (jobb) és Sir Gordon Tietjens rugby edző (bal) közös képét Harry herceg tette igazán emlékezetessé. (Fotó: Facebook/Trevor Shailer)

Erzsébet királynő fotóbomba

II. Erzsébet ezzel a képpel történelmet írt. (Fotó: Twitter/@JaydeTaylor)

Exit mobile version