nlc.hu
Életmód

Villamosvezető fotóbombája

Fotóbomba: Másfél millióan látták a magyar villamosvezető akcióját

Kijelenthetjük, hogy a 2-es villamos vezetője lett a TikTok új kedvence.

A történelemben már számos fotóbomba született. A legemlékezetesebb pillanatokat egyébként a néhai II. Erzsébet produkálta, aki egyszer Jayde Taylor és Anna Flanagan jégkorongjátékosok szelfijébe mosolygott bele.

II. Erzsébet fotóbombája

Ki mosolyog a kerítés mögött? (Fotó: CNN/Youtube)

De megtette azt is, hogy amikor átadták a BBC új stúdióját, ahol a háttérben a híradó szerkesztősége látható, egyszerűen besétált az üvegfal mögé, hogy meglepje a műsorvezetőket.

II. Erzsébet a BBC stúdiójában

II. Erzsébet a BBC stúdiójában (Fotó: BBC/YouTube)

Persze ne feledjük el a férjét, a beszólások királyaként elhíresült Fülöp herceget sem, aki titokban végighallgatta, ahogyan egy tévériporter áradozik róla, majd annyit mondott neki: „Végzett?” 

Ehhez a társasághoz csatlakozott a budapesti 2-es villamos egyik vezetője is, aki két, a fővárosban nyaraló turista fotóján bukkant fel. A megállóban várakozó jármű jókedvű vezetője bejelentkezett a kommentelők között is. A videó eddig 1.4 millió megtekintésnél jár.

Mi pedig neki ítéljük a „2023-as fotóbomba király” díjat.

@dafinapodrimqaku It’s always fun to take pictures with strangers 🤣 #budapest #hungary #tram #kosovo #prishtina ♬ original sound - GLOSS

Nem csoda, hogy a turisták itt fotózkodtak. Ezt a villamosvonalat 2012-ben a National Geographic a 7. helyen beválasztotta világ tíz legszebb villamosvonala közé. A járművel a Jászai Mari tér és a Közvágóhíd között közlekednek a Dunával párhuzamosan a pesti felső rakparton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top