Eltelt 25 év: így nézett ki Zimány Linda, rövid barna hajú tiniként

nlc | 2024. Április 23.
Zimány Lindáról nem mondható el, hogy elszállt felette az idő, külseje inkább a plasztikai műtétek miatt változott – ezeket azonban ő sosem titkolta.

Zimány Linda, aki ma modellként, műsorvezetőként és jogászként definiálja magát, Nagykanizsáról indult el tiniként a világot jelentő deszkák felé, Britney Spears magyar hasonmásaként. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, Linda pedig az előbbiek mellett táncosként és énekesként is megcsillogtatta tehetségét.

Fotó: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Azt, hogy az azóta inkább zűrös magánéletéről és nem az énektudásáról híres Britney és Linda úgy hasonlítottak egymásra, mint két tojás, a nagykanizsai lány édesanyja fedezte fel. Ahogy azt Linda azóta több interjúban is elmondta, az anyukája az egyik legfőbb kritikusa: ő mondta ki kertelés nélkül, hogy jobb, ha Linda nem próbálkozik tovább a színészettel és az énekléssel.

Minden jel arra utal, hogy az idén 38 éves Linda jól tette, hogy megszívlelte az iránymutatást, modellként ugyanis szép sikereket ért el. Egyik nagy szerelmét, a V-Tech együttes énekesét, Kefirt is így ismerte meg, kapcsolatuk hajnalán az akkor tizenéves lány az Álmodoztam című szám videoklipjében is szerepelt, rövid barna hajjal. Mutatjuk is, hogy festett több mint két évtizeddel ezelőtt Zimány Linda!

zimany linda tini

Rövid barna hajjal debütált Linda a V-Tech 2000-ben forgatott videoklipjében kamaszlányként. (Fotó: YouTube pillanatkép)

Zimány Linda régen és most

A videoklipben elcsattant csók után nem sokkal igazából is megtörtént Linda és Kefir között. (Fotó: Fotocentrál.hu - Steindl Gabriella)

Zimány Linda régen és most

A 18 éves Linda szerelmével, Kefirrel és Kozsóval partyzott a VIVA Álombulin. (Fotó: Fotocentrál.hu - Rákosi Péter)

Zimány Linda régen és most

Az énekes és Linda szerelme itt már ötödik éve tartott. (Fotó: Fotocentrál.hu - Nagy Zoltán)

Zimány Linda régen és most

Britney magyar hasonmása itt 19 éves volt és egy sztárvacsorán vett részt. (Fotó: Fotocentrál.hu - Schumy Csaba)

Zimány Linda régen és most

Ez a kép sem ma készült Lindáról, mégsem mondanánk meg, hogy azóta jó pár szülinapi gyertyát elfújt a modell! (Fotó: Fotocentrál.hu - Toroczkay Csaba)

Zimány Linda régen és most

Linda nem sokkal az érettségije után (Fotó: Fotocentrál.hu - Toroczkay Csaba)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Exit mobile version